2777
2789
عنوان

فوت كردن

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 80 پست

ببین نظر شوهرت چیه.مدرشوهرمنم یه ماه بود فوت شده بود و تولد ۳ سالکی دختر جاریم بود شوهر من براش کیک گرف .تولد یکسالگی پسر منم سه ماه بهدش بود رفتیم خونه مامانم اینا براش کیک گرفتن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میخوای عکس آتلیه ای داشته باشی یواشکی برو بگیر بهشون نگو

اما کیک رو نگیر چون تازه یک ماهه فوت کرده و زشته

فوقش یه کیک بگیر  خانواده خودت رو دعوت کن و ساده برگزار کن به شوهرت بگو بهشون نگه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

بذارچهلمش تموم شه باشوهرت مشورت کن ببین میذاره بگیری؟اونم خودت وبچه وشوهرت کسی رونگوچون ازیادشون نمیره دیگه میشی عروس بده

من بابام۴۵روزبودفوت کردتولدپسرم شوهرم گفت خودم یه کیک میگیرم میذاری؟

گفتم باشه بگیرولی بازته دلم ناراحت بودم بغض داشتم...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

سال دیگه انشالله. انقدر باید تولد بگیری ک نگو.کادو بدون جشن بگیر و اتلیه ببر همینجوری.بعضی اتلیه ها تم تولد هم دارن .ببخشد ولی اگه من جای خانواده شوهرتون باشم ناراحت میشم بفهمم.حتی شوهرتون

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ببین نظر شوهرت چیه.مدرشوهرمنم یه ماه بود فوت شده بود و تولد ۳ سالکی دختر جاریم بود شوهر من براش کیک ...

ميترسم كيك بگيرم بيام خونه مامانش و همشون ياد باباشون بيفتن و گريه زاري كنن