فرض کنید تا مثلا مرحله نهاییش رسیدین انتخاب شدین مدارک رفته.گزینشا قبول شدین...ممکنه ی نفر داخل اداره اجازه نده شما استخدام شین؟هرشب کابوس میبینم😢خدالعنت کنه چنین ادمایی رو ک ب کار ی جوون هم کاردارن.
نه انشاالله کارت درست میشه هرچند خودمم مثل تو همش استرس دارم ولی به امید خدا کارمون درست میشه خدا بزرگه نگران نباش
کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر کَرند ، کورَند ، لالَند...."کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ... مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢............... اللهم عجل لولیک الفرج
نه انشاالله کارت درست میشه هرچند خودمم مثل تو همش استرس دارم ولی به امید خدا کارمون درست میشه خدا بز ...
ایشالله..اخ ک این انتظار چقدررررر سخته...ی قدم تا موفقیت.اینایی ک میگم تقلب کردن قبول نشدن..خدا بزرگه بدون اطلاع من ردشون کرده☺واقعا ب قدرت خدا ایمان دارم💗
جاری من این اتفاق براش افتاد حتی مصاحبه رف و قبول شد گفتن شنبه بیا اداره یهو بهش زنگ زدن ک رقیبت فلانی پذیرفته شده و ....در حالی ک امتاز مصاحبه ش کمتربود کاشف ب عمل اومد طرف زن معاون اداره بوده کارش ب هیچ جا نرسید ی نفر گف برین دیوان عدالت اداری اینقد رفتو رفتو رفت اخرش درست شد رفت سرکار ولی چن سال عقب افتاد
برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم