dokhtaramدنیامه مدیر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 عنوان موبلندا | مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 77 پست خانما هر ماه مو چند سانت بلند میشه خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍 1398/09/22 | 14:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 نه خیلی خوبه اگه ماهی ۱ سانت رشد کنه من شنیدم ۲ سانت رشد میکنه حداقل خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مهیاس۱۳۹۹ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1601 لعنتی این تاپیک دیگه شامل من نمیشه چون دوساعت پیش بیست سانت از موهامو کوتاه کردم😣😣😣موخوره درد من شده..ریزش مو درد بی درمونم😑😑😑زبری مو و خشکی مو و جعد مو که شدن بلای جونمیه زمانی موهام زبانزد کل خاندان بود نمیدونم چرا اینطوری شد
00چكاوك00 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 8016 چطوریییی😳😳😳😳😳 نميدونم خودش ميگفت موهام ماهي ٥ سانت حداقل رشد ميكنه هيچ جوره هم كوتاه نميومد میشه این تاپیکو بخونی؟
ساینا۲۲ عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1479 لعنتی این تاپیک دیگه شامل من نمیشه چون دوساعت پیش بیست سانت از موهامو کوتاه کردم😣😣😣 موخوره درد م ... چشم زدن
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 لعنتی این تاپیک دیگه شامل من نمیشه چون دوساعت پیش بیست سانت از موهامو کوتاه کردم😣😣😣 موخوره درد م ... عزیزم انشالله زودتر بلند میشه حالا تاکجاس موهات خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
mamanminamm عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 6663 من شنیدم ۲ سانت رشد میکنه حداقل کاری نداره یکم از موهات ر و از ریشه رنگ کن بعد از ۱ ماه سانت بزن
مهیاس۱۳۹۹ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1601 بچه ها یک سانت خیلی کمه چکار کنم موهام زودتر بلند شه کاری نکن..بزار تو حالت طبیعی خودش باشع چیکارش دارییه سال بگذره میبینی کلی بلند شده..عمرمون چشم بهم بزنی گدشته
تاسیان۶۹ عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 2033 زینک بخورید تا زودتر رشد کنه، البته به صورت دوره ای مصرف کنید نه همیشگی، ماسک روغن هایی مثل نارگیل،زیتون و ... رشد رو سریع تر میکنه
ساینا۲۲ عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1479 نميدونم خودش ميگفت موهام ماهي ٥ سانت حداقل رشد ميكنه هيچ جوره هم كوتاه نميومد بابا لاف زده مگه میشه شاید منظورش مواای زاعد بوده
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6569 گزارش زدید لایک کنید براتون صلوات بفرستم بابا تعطیل شده😕 •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 نميدونم خودش ميگفت موهام ماهي ٥ سانت حداقل رشد ميكنه هيچ جوره هم كوتاه نميومد حتما برا خودش یه چیزی گفته خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
dokhtaramدنیامه مدیر استارتر عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 12993 بابا لاف زده مگه میشه شاید منظورش مواای زاعد بوده 😂😂😂😂آره حتما همینه😂😂😂 خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
_zhaldi_ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1634 لعنتی این تاپیک دیگه شامل من نمیشه چون دوساعت پیش بیست سانت از موهامو کوتاه کردم😣😣😣 موخوره درد م ... چشم خوردی مطمئن باش اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
مهیاس۱۳۹۹ عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1601 چشم زدن نمیدونم والا..یعنی تا این حدخودمم میگم گاهی شاید چشم خورد موهام ولی چیکار کنم مثل قبل بشه..همه کار کردم دیگه الان چند ماهه که بیخیالشون شدم..امروزم که دلو زدم به دریا کوتاهشون کردم.پسفردا برم ارایشگاه بقیشم کوتاه کنه بشه پسرانه