2777
2789
عنوان

تک فرزندی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره يكي دارم و ديگه نميخام خودم ٤تاخواهر برادر دارم جز ناراحت كردنم هيچ سودي برام ندارن خواهرم جرات ...

من خودم تک بودم تنها بودم ولی باز از خانواده ای که پشت آدم حرف بزنه بهتره 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
واقعا؟ شوهر من میگه بده، من میگم خوبه

خوبی و بدی زیاد داره البته من سمت خانواده مامان و بابام شلوغ بود خیلی تنها نبودم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
خواهر برادر که نباشه فامیلم که هیچی  دوست خوبم که نایابه

واقعاً فقط خود آدمه و خودت 

حتما خاله و عمه  داشتی تنهایی حس نمیکردی با بچه ها ی فامیل بودی

آره مامان بابم از خانواده پر جمعیت بودن 

اما رابطه دوتا خواهر رو بیشتر دوست دارم تا یه خواهر و داداش  هرچی داداش و خواهر اطرافمان هست ب ...

دقیقاً خیلی کم پیش میاد 

برای همینه همش دوست دارم دوتا دختر بیارم و یه پسر که دخترم تنها نباشه و خواهر داشته باشه 

وای واقعاً چطور میتونید من همین یک دونه دیوانه ام کرده از بس بد غذاست و شیطون 

🤣🤣😂دوست دارم بیارم ولی قطعا نمیخوام چون حوصله زیاد میخواد

آرامش صبر اعصاب همه چیز 🤦🏻‍♀️ دیوانه شدم من که بخدا 

من تک فرزند بودم خودم خیلی بد نبود 

اره منم تک فرزندم و17سالمه 

ب نظرم مونده ب خود آدم وخونوادش.الان من بااینکه تک فرزندم هیچوقت احساس تنهایی نکردم چون مامان بابام مثل یه خواهروبرادمیمونن برام.وهمیشه دوستام وفامیلامون پیشم بودن  ولی ب هرحال خوبی وبدی خودشوداره