2821
2789
عنوان

قرص چافی

75 بازدید | 7 پست

تورو خدا کمک کنین بدن لاغری دارم خیلی ضعیفم در واقع بد غذام و این باعث شده اختلاف بین منو همسرم بوجود بیاد چون نمی‌خورم دعوامون میشه الانم باهم قهریم نه اینکه نخوام بخورم میخوام نمیتونم گرسنه میشم شدید ولی دوقاشق میخورم سیر میشم. 

چن وقت پیش تو ماهواره به قرص تبلیغ می‌کرد ب نام گامبا تعریفشو شنیدم میگن اثر داره هم برا اشتها هم چاقی ولی شماره پیامک شو ندارم اغلب هم تو شبکه راکس وان تی وی تبلیغ می‌کرد کسی میتونه اون شماره پیامک رو برا بگه اونایی ماهواره دارن لطفا

از کجا میدونی گامبا خوبه...من از ماهواره هر چی گرفتم تقلبی بودا

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
از کجا میدونی گامبا خوبه...من از ماهواره هر چی گرفتم تقلبی بودا

والا من خودم ی بار هیمالیا گرفتم از گیاه دارویی با جاریم برا اون اثر کرد برا من نه ولی میگن گامبا همرا با قرص یدونه مکمل هم داره برا همین.. 

شماره پیامک دارین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من خودم ی بار هیمالیا گرفتم از گیاه دارویی با جاریم برا اون اثر کرد برا من نه ولی میگن گامبا هم ...

من بیوتی فت گرفتم نزدیک عروسیم بود که مثلا صورتم چاق بشه..چاق که نشد هیچ لاغرترم شد..عین عنترا شدم شب عروسیم اه

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
والا من خودم ی بار هیمالیا گرفتم از گیاه دارویی با جاریم برا اون اثر کرد برا من نه ولی میگن گامبا هم ...

ندارم شماره ولی یه روش طبیعی میگم خودم جواب گرفتم...پودر جوانه گندم بگیر هر روز بعد از ناهار و یعد از شام سه قاشق با ماست مخلوط کن بخور یادت باشه بعد از غذا بخوری..روزی هم هشت لیوان اب بخور..عالیه 

ندارم شماره ولی یه روش طبیعی میگم خودم جواب گرفتم...پودر جوانه گندم بگیر هر روز بعد از ناهار و یعد ا ...

جوانه گندم گرفتم دارم ولی نمیتونم بخورم ببخشید ولی حالت تهوع میگیرم😔😔

جوانه گندم گرفتم دارم ولی نمیتونم بخورم ببخشید ولی حالت تهوع میگیرم😔😔

پودرشو با ماست زیاد قاطی کن سریع قورت بده ..من اولش بدم میومد یه مدت خوردم عادی شد...تاثیرش خوب بود

پودرشو با ماست زیاد قاطی کن سریع قورت بده ..من اولش بدم میومد یه مدت خوردم عادی شد...تاثیرش خوب بود

خدا کنه  بتونم  وگرنه کی دلش میخواد مواد شیمیایی بخوره

که حتی معلوم نیس اثر داره یانه