2821
2789

میخوای اینجارو سر صبحی به گند بکشی

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبار پسر خالم تازه عقد کرده بود رفتیم باهاشون بیرون.میخواستیم بریم آب بازی.گوشیم تو جیب شلوارم گذاشتمش تو اتاق.عروس خالم ومامانم تو اتاق بودن.ما که میریم گوشیم زنگ میزنه مامانم به عروس خالم گفته گوشیو ببر بهش بده اونم بدو بدو اومد گفت آقا احسان گوشیتون ببخشید دستمو کردم تو شلوارتون....منم هول شدم گفتم نه اشکال نداره😌😌😌پسر خالمو کارد میزدی خونش در نمیومد😩😩

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

بچگی یه ساعت پیدا کرده بودم بعد صاحبش 

منو دید گفت ساعتم  اینجا افتاده بود تو ندیدی؟

منم گفتم نه 

در حالی ک ساعت مچ دستم بود و یادم رفته بود قایمش کنم

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...
بچگی یه ساعت پیدا کرده بودم بعد صاحبش  منو دید گفت ساعتم افتاد اینجا افتاده بود تو ندیدی؟ منم ...

😂😂😂کتک رو خوردیااا

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
یبار پسر خالم تازه عقد کرده بود رفتیم باهاشون بیرون.میخواستیم بریم آب بازی.گوشیم تو جیب شلوارم گذاشت ...

لباس بلوچی اینجا بدرد میخوره

چون جیباش رو لباسه 

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...
لباس بلوچی اینجا بدرد میخوره چون جیباش رو لباسه 

اره😂😂😂بیچاره ابروش رفت

2824
2823
2791
2779
2792