2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میشه شد مهارت چی میخواد؟کارش چجوریه؟

آگهی میزنن مثلا تو نیازمندی های همشهری هست

شما نماینده ی حقوقی اون اداره یا شرکت میشید و در اصل وکیل به حساب میاید و هر وقت لازم بشه ازشون دفاع میکنید مثلا وقتی از کسی یا اداره ای شکایت دارن شما از طرفشون شکایت میکنید یا اگه ازشون شکایت بشه شما برای دفاع به مرجع قضایی مربوطه مراجعه میکنید

«کاربر آقا هستم» 
آگهی میزنن مثلا تو نیازمندی های همشهری هست شما نماینده ی حقوقی اون اداره یا شرکت میشید و در اصل وکی ...

تجربه کاری ندارم چجوری میتونم مهارت و تجربه پیدا کنم ؟ درآمدش چقدره؟

تجربه کاری ندارم چجوری میتونم مهارت و تجربه پیدا کنم ؟ درآمدش چقدره؟

ببینید برای کار یاد گرفتن پیشنهاد میکنم به یکی از وکلای خانم شهرتون مراجعه کنید و به عنوان دستیار پیشش مشغول بشید به حقوقش هم فکر نکنید مهم اینه که کاربلد باشید بعدا به درآمد دلخواهتون میرسید 

«کاربر آقا هستم» 
آگهی میزنن مثلا تو نیازمندی های همشهری هست شما نماینده ی حقوقی اون اداره یا شرکت میشید و در اصل وکی ...

فک نکنم کسبو بگیرن که ازمون وکالت نداده 

چون فک می کنن طرف بی سواد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فک نکنم کسبو بگیرن که ازمون وکالت نداده  چون فک می کنن طرف بی سواد

اگه ایشون بگه حقوق زیادی نمیخواد و قصدش کار یاد گرفتنه قبول میکنن قرار نیست اداره استخدام بشن که میگم پیش یه خانم وکیل برن به نظرم این بهترین راه باشه

«کاربر آقا هستم» 
اگه ایشون بگه حقوق زیادی نمیخواد و قصدش کار یاد گرفتنه قبول میکنن قرار نیست اداره استخدام بشن که میگ ...

اره هیچ چیزی جای تجربرو نمی گیره 

هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.با هم مهربان  باشیم .خدانگهدار دوستان