2777
2789
برای باطل کردنش یه سری راهکار یه حاج اقایی بهم یاد داد انجام دادم . اما باید نماز بخونی . اگر نماز خ ...

همون دوستم که به قول خودش مدیومه و من حرفشو باور دارم ، اره نماز خونه بنده خدا، خیلی مومنه

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دوستم که به قول خودش مدیومه و من حرفشو باور دارم ، اره نماز خونه بنده خدا، خیلی مومنه

البته ایشون مدیوم هستن من میترسم بگم ... ببخشید جن زده نشدن بچگیاش؟ کابوس میبینه ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ایشون این نیرو رو خدا دادی دارن واسه ی من یک ماه تجربش کردم وحشتناک بود چه برسه به این دوستتون . ان ...

اره خیلی ترسناکه ، خدا میدونه چقدرم مومنه، به من اعتماد کرد که بهم گفت، میگه هالهء تو خیلی پاک و ارام بخشه، البته من خودم همچین تصوری رو از خودم ندارم ،

نماز خونم نیستم

البته ایشون مدیوم هستن من میترسم بگم ... ببخشید جن زده نشدن بچگیاش؟ کابوس میبینه ؟

از بچگی جن میدیده، تنگیه نفسم داره که دکتر تشخیص نمیده ولی خودش میگه تنگی نفس داره هرشب

از بچگی جن میدیده، تنگیه نفسم داره که دکتر تشخیص نمیده ولی خودش میگه تنگی نفس داره هرشب

شاید مشکلش جن زدگی باشه ... من یه دوستی دارم که سرکتاب باز میکنه بهم درخواست دوستی بده شمارشو بهت میدم بده به دوستت . این خانمه همه چیز رو بهت میگه حرفاشم درسته این خانم بهم گفت که دچار جادوی سیاه شدم و من رفتم دنبالش برای باطل کردن

شاید مشکلش جن زدگی باشه ... من یه دوستی دارم که سرکتاب باز میکنه بهم درخواست دوستی بده شمارشو بهت می ...

فدات گلم اره بده ، البته دوستم سرکتاب خیلی باز کرده از بچگی، هیچ کدوم تاثیر نداشتن همشونم گفته بودن جن زده شده، اما دوسال پیش شخصی که خیلی وارده بهش گفت جن زده نشدی مدیوم هستی و اینکه گفت بجای فرار ازشون باهاشون کنار بیا و بی تفاوت باش بهش گفته بود باید چاکراهاتو فعال کنی تا بتونی کنترل کنی این قضیه رو

حالا دوستم پی گیره که بره کلاس مدیتیشن

فدات گلم اره بده ، البته دوستم سرکتاب خیلی باز کرده از بچگی، هیچ کدوم تاثیر نداشتن همشونم گفته بودن ...

اوه باز کردن چاک راها یا براش خیلی خوب میشه یا خیلی بد ... این دوستم که سرکتاب باز میکنه خودش بواسطه ی همین اجنه این علم رو پیدا کرده ! 

اما خب ... اجازه نمیده بیشتر بشه .. داره زندگی معمولیش هم میکنه

اوه باز کردن چاک راها یا براش خیلی خوب میشه یا خیلی بد ... این دوستم که سرکتاب باز میکنه خودش بواسطه ...

تاحالا شده خبری بهت بده؟ تاحالا شده خوابات رو تعبیر کنه؟ دیدی دوستی با اینجور اشخاص یکمم جالبه

بازم اگه هست بگيد 😃

اره عزیزم هست خونه پدر بزرگم که فوت شده توی ی روستاس و خیلی بزرگه خیلی وقت هم بود خالی بود و درشم قفل بود ما برای عید رفتیم و قرار هم شد ی هفته بمونیم چون ی بنایی داشتیم ولی عین ی هفته هوا بارونی بود و نشد بنایی کنیم و وقتی اقامتمون تو خونه به دو هفته رسید ی روز که مامان و بابام رفته بودن سر بنایی و من و خواهرم تنها خونه بودیم یهو ساعت دو ظهر از اشپزخونه صدای ی زنه امد که میگفت دو هفته اس اینجان نمیخوان برن ظرفاشونم نمیشورن همش تو ظرفشوییه انگار با یکی دیگه حرف میزد خدایی ما خیلی ترسیدیم از اون شب به بعد هر شب قران میخوندیم

اوه باز کردن چاک راها یا براش خیلی خوب میشه یا خیلی بد ... این دوستم که سرکتاب باز میکنه خودش بواسطه ...

اینم بظاهر زندگی معمولیش رو داره، خیلی ارومه ذاتش

من فک میکردم کسی که ببینه توی رفتارش مشخصه ولی این شخص فوق العاده ارامش داره توی کلامش ، رفتارش