2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری باطلش کردی عزیزم؟ چطوری متوجه شدی جادوی سیاه بوده؟ منم دوستم میبینه بنده خدا هرکاری میکنه ب ...

برای باطل کردنش یه سری راهکار یه حاج اقایی بهم یاد داد انجام دادم . اما باید نماز بخونی . اگر نماز خون هستی بگو تا بهت بگم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

گفتی از تجربیاتمون بگیم چشم

وقتی من 17 سالم بود خواهر 15 سالش بود خواهرم با آینه و... احضار کرد بعد تا دو هفته خودش هر شب کابوس می دید و شبها هم تا چهار و پنج پتو از رومون کشیده میشد در حمام به هم میخورد دمپایی اشپزخونه صدا میداد شیر دشویی باز میشد خلاصه دهنمون سرویس شد 

واسه من اولش با خواب شروع شد . رویای صادقه میدیدم . یعنی همونجایی که خوابیدم بیدار میشدم یه سری چیزا ...

الاهی عزیزم، دوست منم میبینه بعلاوه هاله انسانها رو بعضی وقتا میبینه و همچنین رویای صادقه

میگفت خیلی از این شرایط ناراحته همیشه بهش میگم که خواست خداست و خود خدا حواسش بهش هست البته ایشون مدیومه از بچگی واضح میبینه

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

ولی میگن بختک توی مکانهایی برای انسان پیش میاد که اکسیژن کمه

بختک اسمیه که انسان های خرافاتی گذاشتن

از نظر علمی بهش میگن فلج خواب

اکسیژن کم داشته باشی حس خفگی و بی حرکتیه دستو پا رو داری، عصبی هم میتونه باشه

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند
الاهی عزیزم، دوست منم میبینه بعلاوه هاله انسانها رو بعضی وقتا میبینه و همچنین رویای صادقه میگفت خیل ...

ایشون این نیرو رو خدا دادی دارن واسه ی من یک ماه تجربش کردم وحشتناک بود چه برسه به این دوستتون . ان شاالله خداوند کمکش میکنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه