2777
2789
عنوان

همسایمون یه زن تنهاست بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 48 پست
نه اصلا ولی وقتی مرد میبینه مهربون میشه و کار میگه بهشون. ولی به زنها سلام هم نمیده

خب چون کمک میخواد مهربون میشه باهاشون. سخت نگیر ولش کن خب بنده خدا نمیتونه خودش انجام بده مجبوره کمک بگیره

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
نه اصلا ولی وقتی مرد میبینه مهربون میشه و کار میگه بهشون. ولی به زنها سلام هم نمیده

به خاطراین حجم ازکنکاویه به زن هاسلام نمیده معلومه موقع نیازمجبورشده کمک خواسته تف توشرف اون مردی که بازن سن بالاتراززنشم خیانت کنه چقدربه زن های تنهاحساسین والاالان زنای متاهل خیانتکارگوی سبقت روازبقیه توخیانت روبودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا فیلم هندیه مگه

اینی که من گفتم کمدی کلاسیک بود

اگه هندی میخوای باید بری بغلش کنی بگی اوووووه مادرشوهر!!!! . تو این سالها کجا بودی مادرشوهر ؟ نگفتی شمعدونیا بی تو دق میکنن مادرشوهر ؟؟؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر بامزه ای. قلقلکم بده خندم بیاد

بیا

گیلی گیلی گیلی 👌🤏👌🤏

خدایی بامزه ام 😎😇🥲

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

به خاطراین حجم ازکنکاویه به زن هاسلام نمیده معلومه موقع نیازمجبورشده کمک خواسته تف توشرف اون مردی که ...

کی به کی خیانت کرده؟ چرا فاز برمیدارین؟ میگم حس خوبی بهش ندارم. از این زنهای پیک می هست که به زنها محل نمیده ولی با مردها مهربونه

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

کثافت😂😂😂😂😂😂

اوج محبت 🥲🥲

مستی؟

نه بامزه ام 😜

خب چون کمک میخواد مهربون میشه باهاشون. سخت نگیر ولش کن خب بنده خدا نمیتونه خودش انجام بده مجبوره کمک ...

اره میدونم ولی خب از این زنهای پیکمی هست که زنها رو آدم حساب نمیکنه ولی مرد که میبینه نیشش باز میشه. منم واسه همین حس خوبی بهش ندارم. هزاربار وقتی تنها بودم، با لبخند سلام دادم بهش، جوابمو نداده. ولی وقتی با شوهرم و بابام هستم، نیشش بازه و خودش بهم سلام میده پیش اونا😐

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

خدامنوببخشه قضاوت نمیکنن اگه حکایت منوبشنویی ازکرده ات پشیمون میشی...یه سال یه خانمی همسایه ماشددخترش بادخترم هم سن بوددلم براش سوخت وهرکای داشت شوهرم انجام میدادبدون هیچ تشکری کم کم احساس کردم حس رقابت داره دلمومستقیم میشکوندمثلامیگفت سنت ۱۰یا۱۲سال پیرترنشون میده شوهرسابقم کپ آقای فلانیه اسم شوهرم....مثلادرموردرنگ ساختمون حرف میزدباهمسایه هامنم صاحبخونه بودم محل نمیدادوبادیگران حرف میزد......کلابی ادبی میکردکاربجایی کشیدیه باعجله داشتم مسواک میزدم خمیرش ریخت رولباسم ....منم گفتم بزارکاراموبکنم بعدعوض میکنم همین دقایق بودزنگ درزددیدم باحالت بی ادبی وتمسخریه همسایه دیگه هم کنارش بودگفت آب فلانیه....دیدم ای وای منی که صادقانه وازروخداوپیغمبری دارم کارمیکنم دارم شخصیتم له میشه اونوقت همسایه هایی دیگه که بدشومیگن قابل احترام ....بدون هیچ گلگی بدون هیچ حرفی دروبستم وهیچوقت دیگه دروبازنکردم وقطع ارتباط .....کلاخوبی واحوال پرسی تواین زمونه اشتباهه ...۴ساله تویه آپارتمان دیگه ایم ابداباکسی ارتباط ندارم اینقدرآرامش دارم که نگو