2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب خواهي ديد در خواب

جالب بود ... شتر در خواب بیند پنبه دانه....

وقتی یقین دارم دستی عظیم در ورای عالم هست

و اون دست مهربان خداست...هرگز این مزخرفات رو باور نمیکنم‌‌... خیلی کودکانه و سطحی گفتی...

خدا هست.
چطوری باطلش کردی عزیزم؟ چطوری متوجه شدی جادوی سیاه بوده؟ منم دوستم میبینه بنده خدا هرکاری میکنه ب ...

واسه من اولش با خواب شروع شد . رویای صادقه میدیدم . یعنی همونجایی که خوابیدم بیدار میشدم یه سری چیزا میدیدم باز میخوابیدمو دوباره بیدار میشدم نمیفهمیدم خواب بودن یا واقعیت چون کاملا مثل واقعیت بود حتی لباس هایی که پوشیده بودم و یا موقعیت اتاقو وسایلاشو ...  

بعد کم کم اثار بدش تو زندگیم پیدا شدن انرژی منفی کل زندگیم رو گرفته بود همش دعوا بود تو خونمون اصلا از خونم بدم میومد ... 

در خونه باز میشد خود به خود ... یبار دیدم یکی رفت تو  اتاق حتی حرکت دستشو دیدم اما بعد که اتاقو گشتم چیزی نبود . 

یبار صبح زود پام رو گرفت جای انگشتاش روی مچ پام بود اما خودش نبود ... 

یبار هم توی راهروی خونمون دیدم اینم نمیدونم خواب بود یا واقعیت .. خیلی خیلی قدش بلند بود . میگن هر چی قدش بلندتر باشه قویتره . بعضیاشونم خیلی کوتاهن .

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه