2777
2789
عنوان

بم برخورد....

234 بازدید | 21 پست

امشب رفتیم خونه مادرشوهرمینا شام تمام شب خوب بود زحمت کشیدن با یکی از عروساش یه جازندگی میکنن خلاصه همه خوب بودن بجز دوتا ویز ک بم برخورد یکی اینکه نوه ای ک باهاشون یکجا زندگی میکنه رو خیلیییییی تحویل میگرفتن پسر من رو اصلا . و دوم اینکه خاستیم پاشیم راه بیفتیم بدرقه امون نکردن مثلا از در اتاق تا پارکینگشون در اتاق  و یهو بستن و ما هودمون راهی شدیم بنظر شما حق دارم بم بربخوره ها یا ن خدایی.....؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا

خب سرده هوا 

اون بچه زم تحویل گرفتن ک همش پیششونه وعادت کردن بهش دلیل نمیشه بچه شمارودوس نداشته باشن

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^

نه عزیزم یک نوه ایی ک پیششونه چون از بس میبیننش وابستگیشون بیشتره واسه همونه دو توقع داری بدرقعت کنن خداییش مگه غریبه ایی بخوانم بیان شما نباید بزاری

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔