2777
2789
عنوان

بم برخورد....

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونشون ویلایی و یک پارکینگ کوچیک دارن تمام بچه هارو تا جلو در همیشه بدرقه میکنن ولی با ما همون تو خو ...

شما که میگید همه چیز خوب بوده ، چرا دنبال یه دلیل برای ناراحتی میگردین ، چرا به کارای خوبشون فکر نمیکنید ، اخه چرا همیشه فقط بدی به چشم میاد نه خوبیا ، خب اون نوشون همیشه پیششونه ، بیشتر عادت دارن بهش ، شما رو حرکاتشون حساس شدین ، وگرنه شاید ذره ای تفاوت نداشته باشه براشون فرزند شما با فرزند اون یکی پسرشون ، اونا که تا وقتی اونجا بودین بهتون احترام گذاشتن ، حالا چه لزومی داشت بیان تا دم در که بخاطرش بخواید خودتونو ناراحت کنید .

این فکرا فقط باعث میشه هم خودتون اذیت بشید هم نسبت به اون بندگان خدا حس بد پیدا کنید 

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤

ببین منم دقیقا برادرشوهرم نزدیک خونه پدرشوهرم زندگی میکنه بچهاش همیشه اونجان میان میرن هرچیم بخوان بهشون میدن ما هفته ایی یبار نهایت بریم و بیایم دختر منم دوستدارن ولی خوب وابستگیشون ب اونا بیشتره بدرقع هم مادرشوهرم فقط میاد بعضی وقتام نمیاد میگه خستم یا سردمه در حیاطو هم ببندین 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
ببین منم دقیقا برادرشوهرم نزدیک خونه پدرشوهرم زندگی میکنه بچهاش همیشه اونجان میان میرن هرچیم بخوان ب ...

اره خب تاپیک زدم ببینم واقعا دارم بی انصافی میکنم یا حقم بوده دلخورشم

درسته فقط خاستم از دودلی دربیام

نه مطمئن باشید نوه برای پدر بزرگ مادربزرگ هیچ فرقی نداره و همشون عزیزن و بخاطر اینکه باهاتون راحتن نیومدن تا دم در بدرقه ، وگرنه ادم مهمون غریبه رو حتی تا بیرون حیاط هم بدرقه میکنه

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤