2777
2789
عنوان

دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست
نه كامل نهفته نيس يه كم بيرونه دندونم ولي كلا از اول كج در اومده بقيه دندون عقلام سالم و صاف دراومدن ...

موقع کشیدن چیزی حس نمیکنی، یکم فشار فقط 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
در چه حده دردش کلا دوره ک نمیتونی غذا بخوری و درد داری چن روزه؟

من سه روز سوپ و اینا میخوردم وحشتناک ورم کردم،  از روز چهارم دیگ برنج و این حرفا ، ولی بهتره تا یه هفته چیز سفت نخوری، درد هم یه روز دو روز فقط 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع کشیدن چیزی حس نمیکنی، یکم فشار فقط 

خداكنه همينطور باشه خيلي ميترسم. بايد پارسال ميكشيدم عكس گرفتم دكتر گفت هرچه زودتر بايد بكشيش ولي از ترسم نرفتم دندونپزشكي پشت گوش انداختم الان كه باردارم خيلي اذيت ميكنه به دندوناي ديگه م فشار آورده اصلا نميتونم دهنمو باز كنم 

خداكنه همينطور باشه خيلي ميترسم. بايد پارسال ميكشيدم عكس گرفتم دكتر گفت هرچه زودتر بايد بكشيش ولي از ...

دردش کمتره تا ترسش، 

خوشبحالت یکی بود من چیکار کنم واس هر کدوم باید اینقد عذاب بکشم

من یکی رو پارسال بدون جراحی کشیدم اسون بود، یکی از پایینی ها هم نهفته نیست اما جراحی میخواد ، چون ریشه اش تو عصبه میترسم ازش

من یکی رو پارسال بدون جراحی کشیدم اسون بود، یکی از پایینی ها هم نهفته نیست اما جراحی میخواد ، چون ری ...

اوف داغون میشع ادم منم ک کلا استعداد لاغری دارم بزوز نیم کیلو چاق میشم زرتی ۵کیلو کم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
واس من ۳تاش یه تیکش مشخصه یکیشم فقط تقریبا دراومده اما یه گوشش تو لثه هست  خیلی درد داشت؟

اگه دکتر جراح فک و صورت انجام بده نه حینش دردی نداره اما من رفتم عمومی نابود شدم