2777
2789
عنوان

دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست
سخت بود جراحيش ؟منم بعد زايمانم بايد جراحي كنم خيلي ميترسم الانم دارم از درد دندون عقل ميميرم

من تازگی یه نهفته انجام دادم، خیلی بدجور بود ولی نه نهایتا یکی دو تا دیکلوفناک بخوری، درد نداره، ولی برا من خیلی ورم داشت 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
من ۴تا نیمه نهفته دارم باید چیکاز کنم هر دفعه یکیشون درد میاد تا ۳روز اما میترسم برم دندون پزشکی😭😭 ...

برو حتما تا بقیه دندونااتو خراب نکرد اما حتما پیش جراح فک و صورت برو حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نداد بهم

دو هفته صبر کن تا اون موقع برمیگرده،  نشد برو پیشش یا دکتر مغز  و اعصاب، بهت قرص میدن

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
من تازگی یه نهفته انجام دادم، خیلی بدجور بود ولی نه نهایتا یکی دو تا دیکلوفناک بخوری، درد نداره، ولی ...

درد بعدشو يه كاري ميكنم اون لحظه كه ميخواد بكشه ميترسم انگار فكتم ميخواد كنده شه از اون ميترسم

من تازگی یه نهفته انجام دادم، خیلی بدجور بود ولی نه نهایتا یکی دو تا دیکلوفناک بخوری، درد نداره، ولی ...

دردش بعد 2 روز میره ورمم همیطور اما بی حسی لامصب ول کنم نیست 

برو حتما تا بقیه دندونااتو خراب نکرد اما حتما پیش جراح فک و صورت برو حتما

۳ماهه بینیمو عمل کردم اخه میترسم بعدم میترسم لاغر شم اخه واس عمل بینیم ۵کیلو کم کردم قدم بلنده استعداد چاقیمم ۰

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
درد بعدشو يه كاري ميكنم اون لحظه كه ميخواد بكشه ميترسم انگار فكتم ميخواد كنده شه از اون ميترسم

نه دکتر با دستگاه تیکه تیکه اش میکنه البته اگه پیش متخصص برو اگه عمومی بری مثل من با زور میکنش

کاملا  نهفته است؟ چیزیش بیرون نیست؟ مال من خیلی بالا بود کامل تو استخون اذیتم کرد ولی خب دردی نداشتم

نه دکتر با دستگاه تیکه تیکه اش میکنه البته اگه پیش متخصص برو اگه عمومی بری مثل من با زور میکنش

واس من ۳تاش یه تیکش مشخصه یکیشم فقط تقریبا دراومده اما یه گوشش تو لثه هست 

خیلی درد داشت؟

کاملا  نهفته است؟ چیزیش بیرون نیست؟ مال من خیلی بالا بود کامل تو استخون اذیتم کرد ولی خب دردی ن ...

حین جراحی و بعدش درد نداشتی؟

کاملا  نهفته است؟ چیزیش بیرون نیست؟ مال من خیلی بالا بود کامل تو استخون اذیتم کرد ولی خب دردی ن ...

نه كامل نهفته نيس يه كم بيرونه دندونم ولي كلا از اول كج در اومده بقيه دندون عقلام سالم و صاف دراومدن اين يه دونه كج در اومده كلا تو رديف دندوناي ديگه م نيس

حین جراحی و بعدش درد نداشتی؟

حینش نه خب بی حسه، فقط اذیت شدم، بعدش اره قرص میخوردم دردش کم بشه

حینش نه خب بی حسه، فقط اذیت شدم، بعدش اره قرص میخوردم دردش کم بشه

در چه حده دردش کلا دوره ک نمیتونی غذا بخوری و درد داری چن روزه؟