2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی مسخرت نکرده تا حالا؟ من خیلی میترسم از مسخره شدن وزنت چنده

واااا

چرا مسخره کنن؟؟؟

اتفاقا خیلیا گفتن خوش اندامی

وزنم ۴۷....

نترس بابا ....دختر باید بغلی باشه😍😍😍

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

حساس نشو 

{💚🌿}مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید                                         که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید                                        از غم هجر مکن ناله و فریاد که من                                            زده ام فالی و فریادرسی می آید 
اخه قدمون کوتاهس نیس؟ منم ۴۸کیلوعم

نه بابا.....

چه مسخره ای

با این کتونی لژ دارا و اینا...‌ خیلیم خوبیم

تو زیادی حساس شدی به نظرم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خوبه به نظرت یا کوتاس

خوبه تو فکرش نرو لباسایی بپوش ک قدتو بلندتر نشون بده

{💚🌿}مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید                                         که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید                                        از غم هجر مکن ناله و فریاد که من                                            زده ام فالی و فریادرسی می آید 
اخهرمیگن میانگین قد تو ایران۱۶۵هس

نه بابا تو ایران میانگین قد برا خانوما 159

نه بابا..... چه مسخره ای با این کتونی لژ دارا و اینا...‌ خیلیم خوبیم تو زیادی حساس شدی به نظرم

اخه خودتم داری میگی کتونی لژ دار بپوشیم که قدمون بلند تر بشه

یعنی واقعا زشت نیس قدم کوتاه نیس

تورو خدا راسشو بگین ناراحت نمیشم میخام فقط بدونم

اخه خودتم داری میگی کتونی لژ دار بپوشیم که قدمون بلند تر بشه یعنی واقعا زشت نیس قدم کوتاه نیس تورو ...

نمیگم که همیشه کتونی لژ دار بپوشیم.... ببین من ۱۵۸ قدمِ با وزن ۴۷ ‌..به خدا عاشق تیپ و اندام خودم هستم

خیلیام ازم تعریف میکنن...به نظر من اصلا زشت نیس