2777
2789

منم همین مشکلو دارم تا نشینم ی کلمه نمینویسه .مابین نوشتن دنبال بازی وشیطنت و بهونه واسه فراره .پیرم کرده این چن ماه .ولی درسش عالیه خداروشکر معلمش راضیه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم درس خوبه معلمش راضيهاما بازيگوشه

فک کنم مشکل اکثرا پسرداراس 😅من دخترم خدایا چ ذوقی میکرد واسه نوشتن .ولی پسرم نه از مدرسه ک میاد مشق ی صفحه ایشو اینقد قرو فس داره چندین ساعت لفتش میده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خب سنش کمه طبیعیه که باید موقع نوشتن مشق کنارش باشین

آره ولي من با مسابقه دادن و بازي در اصل واداره ميكنم بنويسه

خودمم دفتر مشق دارم🤦🏼♀️

هرچي اون بايد بنويسه منم مينويسم مثل مسابقه

ببین فقط مطمین شو ک یاد گرفته .ولی دیگه مشق اینا چیه طفلک . معلمشم ک ادم کش نیست چند بار تذکر میده ...

نه بابا جريمه ميكنه

طفلي ها هركدوم تكاليفشون ناقص باشه ميگه يه بار ديگه هم انجام بده

فک کنم مشکل اکثرا پسرداراس 😅من دخترم خدایا چ ذوقی میکرد واسه نوشتن .ولی پسرم نه از مدرسه ک میاد مشق ...

اگه به صفحه بود كه حرفي نبود

٣ صفحه مشق تو دفتر سرمشق ، يه املا

جمع هاي ٤ تايي و ٣ تايي به همراه شكل

نوشتن ١ تا ١٩ به همراه شكل

اين مشق يك روزشون هست

اگه به صفحه بود كه حرفي نبود٣ صفحه مشق تو دفتر سرمشق ، يه املاجمع هاي ٤ تايي و ٣ تايي به همراه شكلنو ...

برا ما هم همینه و بیشتر ۵۰۰ ازمون گرفتن واسه کاربرگ اونام هس.هرشب دیکته دانش آموز دیکته از اولیا .نقاشی نشانه .صداکشی .نوشتن عدد با حروف .۳ تا ۴ کاربرگ ریاضی کاربرگ فارسی .باید من بنویسم پسرم جواب بده .آخر هفته و تعطیلات ک کوفتمونه ن جایی میشه رفت ن کاری

معلمش سخت گيره نميتونم رهاش كنم

ما بهشون ستاره میده سر ماه ب ازای ستاره ها از پول خودمون جایزه میدع .یه موردو ننویسن ستاره بچه رو ک با چ ذوقی جمع کرده .جلو چشمش میکنه تنبیه بشه

آره ولي من با مسابقه دادن و بازي در اصل واداره ميكنم بنويسهخودمم دفتر مشق دارم🤦🏼♀️هرچي اون بايد بن ...

کلا کسایی که بچه ی ابتدایی دارن انگار خودشون دارن میرن مدرسه

پسر بچه هام شیطون ما خودمون یکی شو داریم با قسم و قرآن مشقاشو مینویسه

برا ما هم همینه و بیشتر ۵۰۰ ازمون گرفتن واسه کاربرگ اونام هس.هرشب دیکته دانش آموز دیکته از اولیا .نق ...

واي امان از آخر هفته

😭😭😭😭😭

يه روز ديدم بچم تو اتاقش گريه ميكنه و مينويسه

آخه خودمم دعواش كردم كه بدون من بنويسه

رفتم پيشش ديدم بيشتر مشقش رو نوشتهپرسيدم علت گريه اش رو گفت مامان دستم داره ميشكنه

جيگر كباب شد براش