2777
2789

سلام خانمها من ناخن هام به شدت شکننده است هر کار هم کردم فایده نداشت با قرص با روغن بازم میشکنن من نماز میخوانم و خیلی دلم میخواد ناخن بزارم که اینقد ناخنها زشت نباشن به نظرتان حکم شرعی چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم نمیشه نماز بخونی 

یا قرتی بازی یا خداپیغمبر😂😂کدام را انتخاب می‌کنید

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من شنیدم نماز نداره چرا؟ 

چون باید وضو بگیری و چون ناخن مصنوعی یا لاک مانع هست آب به پوست نمیرسه و مانعه 

ممکنه بعضی ها بگن خب وضو جبیره میگیریم ولی نمیشه چرا؟ 

چون وضوی جبیره برای وقتیه که بدنت زخم باشه و آب برای زخم ضرر داشته باشه و لاک و ناخن کاشت زخم نیس صرفا مانعه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

نه نماز هست نه غسل

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

والا ناخن هاي كوتاه رو لاك ميزني خيلي هم با كلاستره

منم ناخنام شكننده هستن

اما كوتاه نگه ميدارم و در صورتي كه جاي مهموني ماننذ بهرام برم لاك ميزنم 

براي نماز كه اصلا آدم دلش برنميداره با ناخن كاشت وضو بگيره 

تازه ناخن كاشت به آدم حس خفگي ميده

گاهي زيرش هم عفونت ميكنه

ماهي چند بار نياز به ترميم داره

از ترميمش دو روز ميگذره خيلي بدريخت و جادوگري ميشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
نه عزیزم نمیشه نماز بخونی  یا قرتی بازی یا خداپیغمبر😂😂کدام را انتخاب می‌کنید

خدا را دوست دارم زیاد ولی وقتی میبینم شوهرم به ناخنها زن ها نگاه میکنه حس بدی دارم به خودم