2777
2789
عنوان

تنها خدا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 56 پست
تا امشب نه نفرین اش کردم اتفاقا براش دعا هم کردم اما امشب ب معنای واقعی دلم شکست وقتی رفت گفت مشکل خ ...

بله شما تو شرایط سختی هستی 

برای من یکم گذر زمان حالم رو بهتر کرد شما رو نمیدونم

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردویا زنی که نسبت به عشق ووفاداری طرف مقابل گربه کور باشه باهاش زندگی کردن وحشتناکه چون هرگز کانون ...

بله درسته

مرسی گلم بابت حرفات حالم واقعا بد بود

خواهش میکنم ان شاءالله حال دلت همیشه خوب باشه غمهای دلت همیشه اندک باشه شاد و سلامت باشی

خواهش میکنم ان شاءالله حال دلت همیشه خوب باشه غمهای دلت همیشه اندک باشه شاد و سلامت باشی

ممنون عزیزدلم ...انشالله .....انشالله که توهم به هرچیزی که میخای برسی و برات ارزوی خوشبختی میکنم

تروخدا برام دعا کنید عزیزدلم میدونم امشبم میگذره اما جیگرم داره میسوزه ببخشید اگه باحرفام ناراحت اتو ...

من برات دعا میکنم خدا بخت واقبالی بهت بده درآینده این آقا انگشت به دهن بمونه وتا دنیا دنیاست حسرت بخوره وبهت قول شرف میدم اون خانمی که داره با این آقا ازدواج میکنه هرگز هرگز درکنارش طعم خوشبختی رو نمیبینه درطول 57سال زندگی این زندگی هارو خیلی دیدم خیلی خیلی .....

ولی میدونم که خدا دست محبت ش به سرت کشیده که نزاشت طعم تلخ زندگی درکنار این آقا رو بچشی 

پس قول بهت میدم آینده روشنی خدا برات رقم زده اصلا غصه نخور پاشو دست وصورت ت رو بشور وخدا هزاران مرتبه شکر کن عزیز دلم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من برات دعا میکنم خدا بخت واقبالی بهت بده درآینده این آقا انگشت به دهن بمونه وتا دنیا دنیاست حسرت بخ ...

عزیزم چه با حوصله راهنماییشون میکنید سپاس

گفتید 57 سالتون جای مادر من هستید لطفا دعای خیرتون رو از منم دریغ نکنید ممنون

عزیزم چه با حوصله راهنماییشون میکنید سپاس  گفتید 57 سالتون جای مادر من هستید لطفا دعای خیرتون ...

عزیزم انشالله خدا خوشبختی وعاقبت بخیری ت رو امضا کنه ویه خواهش وی تمنا .....عاقلانه شریک زندگی ت رو انتخاب کن اگه زبونم لال (یه انتخاب اشتباه مساوی ست با هزاران تصمیم اشتباه)

انشالله خوشبختی ت رو ببینم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیزم انشالله خدا خوشبختی وعاقبت بخیری ت رو امضا کنه ویه خواهش وی تمنا .....عاقلانه شریک زندگی ت رو ...

ممنونم چشم حتما