2777
2789
عنوان

تنها خدا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 56 پست
نمیدونم چیزی نگفت و منم چیزی نپرسیدم فقط پیام فرستاده من رفتم خواستگاری و یه نفر و دوست دارم و پیاما ...

اون پسر کی بود مگه شخصیت خاصی داشت یا ویژگی منحصربه فردی؟

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
اونا خوشبخت بشن نشن اهمیتی نداری خدا میتونه همه عالن و آدم غرق نعمت و خوشبختی کنه ... خدا که خسیس ن ...

من الان فقط یه چیز میخام میدونم بی انصافیه اما فقط میخام بابای دختره نزاره و بهم بخوره میخام بفهمه طعم شکست میخام بفهمه بامن چیکارکرده میخام بفهمه دل منو شکسته نمیخام خدا یادش بره زجرهای منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته خیلی سخته قربون صدقه هاشو خوندم ....فکرش و نمیکردم اصلا .حالم از خودم بهم میخوره انقد ضعیفم

اره آدم ضعیفه تنهایی نمیتونه این غصه رو تحمل کنه

من الان فقط یه چیز میخام میدونم بی انصافیه اما فقط میخام بابای دختره نزاره و بهم بخوره میخام بفهمه ط ...

اگه اونا بهم نرسن ... چیزی برای تو تغییر میکنه تو حاضری باهاش باشی دوباره؟

نه اصلا..........هیچ چیز خاصی نداشت فقط دوسش دشتم

اون چیز خاصی نبود ... گفتی این کار کرده پس بی احساس هم بوده 

اونوقت تو با این همه احساسات پاک دوسش داری

یه پسر بی احساس و بی لیاقت که لیاقت عشق و توجه خاص تو رو نداشته هیچ وقت .....چرا

واقعا دارم خفه میشم هیچکس هم نیس که یکم باهاش درد و دل کنم چند ماهه من دارم زجر میکشم الان میفهمم یک ...

دخت گلم چقدر خدا ترا دوست داشته وبهت محبت کرده که این آقا قبل از اینکه درکنارش پای سفره عقد بشینی بشناسی تو چطوری میتونستی یه عمر جوونی ودل پاک ت رو پای این ناپاک هدر بدی

ویه عمر کاسه چکنم چکنم تو دست ت باشه وتوی سایت ازاین وآن بخواهی برای رهایی از این مرد برای من صلوات بفرستی پس خوشحال باش ودورکعت نماز شکر بخون 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اگه اونا بهم نرسن ... چیزی برای تو تغییر میکنه تو حاضری باهاش باشی دوباره؟

من حاظر نیستم ولی ببین خیلی سخته سه ماه دارم زجر میکشم هرشب با گریه خوابیدم تو جای من بودی راضی میشدی بهم برسن؟

دخت گلم چقدر خدا ترا دوست داشته وبهت محبت کرده که این آقا قبل از اینکه درکنارش پای سفره عقد بشینی بش ...

اخه دورتون بگردم من سه ماه کارم همش گریه اس یدفه بعده سه ماه الان چتاشون خوندم بخدا خیلی سخته 

من حاظر نیستم ولی ببین خیلی سخته سه ماه دارم زجر میکشم هرشب با گریه خوابیدم تو جای من بودی راضی میشد ...

من جای تو بودم باور کن ی بار تو دلم گفتم کاشکی خواهرم بدبخت بشه ولی بعد پشیمون شدم

بدبختی اونا باعث خوشبختی من نمیشد 

این دو موضوع با هم دنیا فرق داره ربطی نداره اصلا

دخت گلم چقدر خدا ترا دوست داشته وبهت محبت کرده که این آقا قبل از اینکه درکنارش پای سفره عقد بشینی بش ...

بله شما درست میگید مردی که ی بار علاقه اش رو زیر پا بذاره قطعا بار دومی هم خواهد داشت 

اخه دورتون بگردم من سه ماه کارم همش گریه اس یدفه بعده سه ماه الان چتاشون خوندم بخدا خیلی سخته 

عزیز دل مادر سه ماه داری خودت روبیخودی ناراحت میکنی چون ایشون لیاقت قلب وعشق پاک شمارو نداشته شاد باش که شاید دل بهش باختی ولی زندگی وآینده بهش نباختی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من جای تو بودم باور کن ی بار تو دلم گفتم کاشکی خواهرم بدبخت بشه ولی بعد پشیمون شدم بدبختی اونا باعث ...

تا امشب نه نفرین اش کردم اتفاقا براش دعا هم کردم اما امشب ب معنای واقعی دلم شکست وقتی رفت گفت مشکل خانوادگی دارم نمیدونستم اینجوری کرده من ساده هرشب براش دعا میکردم نمیدونستم رفته خواستگاری

بله شما درست میگید مردی که ی بار علاقه اش رو زیر پا بذاره قطعا بار دومی هم خواهد داشت 

مردویا زنی که نسبت به عشق ووفاداری طرف مقابل گربه کور باشه باهاش زندگی کردن وحشتناکه چون هرگز کانون زندگی گرمی نخواهند داشت ووجودش غده سرطانیه 

عزیز دل مادر سه ماه داری خودت روبیخودی ناراحت میکنی چون ایشون لیاقت قلب وعشق پاک شمارو نداشته شاد با ...

تروخدا برام دعا کنید عزیزدلم میدونم امشبم میگذره اما جیگرم داره میسوزه ببخشید اگه باحرفام ناراحت اتون کردم شرمنده