2821
2789
عنوان

عجایب

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
مگه به اون هم میگن دوقطبی؟!

نه دوقطیمبی داشت و یکی از علایمش این بود یهو سری لاپلاس را تا ته میگفت یه بار هم میشد مثلا اسم آفتابه را فراموش میکرد حافطه ش مشکل پیدا میکرد ولی قرص میخورد

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه نه سرشو جایی کوبیده نه از کما دراومده بیخود و بی جهت اینطور شده احتمال داره زوال کاذب باشه چون ا ...

باوجود این تفاسیر باز هم مقاومت میکنید 

با این توضیحات که واجب شد همین حالا ببریدش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
باوجود این تفاسیر باز هم مقاومت میکنید  با این توضیحات که واجب شد همین حالا ببریدش

یعنی مشکل معزی داره یامشکل روحی روانی؟ شما پزشکید؟

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
یعنی مشکل معزی داره یامشکل روحی روانی؟ شما پزشکید؟

نه من پزشک نیستم 

اما پدر من دچار این فراموشی‌های کوچیک شدن

پدر من ریاضیات ومحاسباتشون عالیه اما یه عدد ساده رو نتونستن جمع ببندن یا با تلفن صحبت میکردن بعد فراموش کردن که مشغول مکالمه بودن، تلویزیون نگاه میکرد😞 بردیم متخصص سکته خفیف رد کرده بودن😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یه هفته ای بود که افسردگی گرفت و واقعا تمرکز نداشت تا این که الان اینطوری شد

ببین دوست من بخاطر مصرف داروهاش اینطوری بود حافطه ش مختل میشد باهوش بود اگه مخش قاط نمیزد ولی بخاطر قرصها بود استرس هم که میگرفت بدتر میشد ولی دوقطبی فقط این نیست و این حالت فقط تحت تاثیر دارو بود 

دوقطبی یه مشکل روانپزشکیه که گاهی شخص خلق افسرده و گاهی شیدا و سرخوش داره 

شما شاید مشکل دیگه ای دا ید باید به پزشک مراجعه کنید