2777
2789
عنوان

عقد هستم و در قهر به سر میبرم

335 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من خیلی وقته این سایتو چک میکنم،همیشه راهنمایی هایی که به همدیگه میکردینو میخوندم و تا اونجایی که میتونستم تو زندگی ازش استفاده میکردم

ولی الان خودم درگیر یه مساله شدم که به راهنماییتون احتیاج دارم

اینه که تو نی نی سایت عضو شدم

دوستان من حدود سه ماه پیش عقد کردم

همسرم مرد اروم و خوبیه

از همه لحاظ ازش راضیم

ما به خاطر موقعیت شغلی که داریم در شهری دور از خونواده زندگی میکنیم،به خاطر همین از بعد عقد ته یه خونه هستیم

من از رابطه قبل عروسی هم به خاطر عرف،هم ترس از بارداری میترسم،به خاطر همین از اول با ایشون اتمام حجت کردم این یه مورد باشه برای بعد عروسی،ایشونم پذیرفتن

منتها الان چن وقته هر روز داره خواستشو مطرح میکنه،منم دوست ندارم به همسرم نه بگم،ولی قلبا راصی به چنین کاری نیستم

چون تازه خونه خریدیم تا یه ساله دیگه هم نمیتونیم عروسی بگیریم

حالا به نظرتون من چه کار کنم؟

من واقعا همه جوره هواشونو دارم،از همه راه های دیگه برای ارضاشون استفاده میکنم و میدونم از این لحاظ کمبودی ندارن،ولی ایشون میخوان کار اصلی رو تجربه کنن

الانم چون باز نه شنیدن در قهر با سر میبرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کوتاه نیا بگو اگه واقعا اینو میخوای زود تر عروسی بگیر

ببین تا ی سال صد هزار چرخ میچرخه یهو دیدی زد زیر همه چی یا باردار شدی یا دید براش تکراری شده رابطه و اصلا اخلاقش فرق کرد هیچ وقت ریسک نکن هیچ وقت

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

وقتي عقد كردي شوهرته ديگه

اينهمه سخت گيري لازم نيست از نظر من 

اما خب يه سري مشكلاتم ممكنه پيش بياد من به شخصه نميتونم بگم كار درست واسه شما چيه

اما نظر خودم اين بود كه وقتي دختر و پسري عقد كردن زن و شوهر هم هستن و اين ممانعت ها بي معنيه 

مخصوصا توي اين دوره كه دوست دختر و پسراش با اينكه حرام هستن به هم همه كار ميكنن بعد شما حلال شرعي رو از شوهرت دريغ ميكني

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

بابا بده بره چیه اخه اینا نگهداشتن و اینا.

قانونی به اسم همین دیگه.

خوبه بره نیازشو جا دیگه برطرف کنه.

مردم به دوست پسرشون میدن که نره جا دیگه اونوقت تو به شوهرت نمیدی.

دوره قاجار ک نیس انقدر بترسی و سخت بگیری وقتی الان ببینه تویی ک زنش هستی کمترین نیازش رو بی توجهی میکنی و ن میاری مطمئنا توی زندگی آینده اونم ب خیلی از خواسته هات ن میگه و بی توجه میشه بهشون پس از همین الان بهش بفهمون شریک زندگی هم هستین و توام هیچ ترسی واسه از دست دادنش نداری اینجوری اینجوری ک میگی بعد عروسی طفلی ب علاقه و عشقت شک میکنه میگه نکنه فکر و خیالی داری  

در مورد احتمال بارداری ک ترست بیمورده صد تا روش پیشگیری هست خب

ولی از نظر عرف باید دید رسم دو خانواده چیه؟اگه زیاد پایبند نیستن اشکالی نداره  

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

اصلا قبول نکن خدا به پای هم پیرتون کنه ولی اینده مشخص نیست

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

عرف خونوادت چیه اینو ببین بعدم بگو امادگی ندارم من خودمم ۶ماه عقد بودم رابطه کامل نداشتم شوهرم میگف اعتماد نداری فلان میگفتم ربطی نداره دوس دارم توخونه خودم باشه میدونستم خونوادمم نمیپسندن هیچ جوره بازم خودت میدونی ولی نذار با قهر خواسته هاشو پیش ببره