جاریم با من رابطش گرم نیست قبلا هم پشت سرم خیلی حرفا زده و...هر روز به شوهرم زنگ میزنه و پسرش ۳ سالشه میگه با عمو حرف بزن و...یا به پسرش یاد میده ک برا شوهرم تو تل گرام ویس میفرسته ک دلم تنگ شده و از این حرفا .میدونم اون بچست اما اینکه جاریم با اینکار میخواد چیو ثابت کنه اونم هر روز!رو نمیفهمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه ک بچه نمیمونه.اونم بزرگ میشه و تا حدود زیادی اون جذابیتی رو ک داره از دست میده بزار زنگ بزنه ویس بده شما حساس نشو وقتی ویس میده شماهم ب زبون بچگونه بگو زن عمو قربونت بشه ک انقد عمو و منو دوستداری با معرفت.بعد بفرس براش جاریت صداتو بشنوه سکته میزنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂یا با شوهرت ی جمله دو نفره بگید بفرستید 😅😅😅😅
اصلا درکتون نمیکنم، ما جاریا با برادر شوهرا خیلی راحتیم اگه من جای جاریت بودم غیر ممکنه دیگه اسمتونو ...
همون بهتر که نیستی چون شخصیتتو خرد میکرد زن و مردم براش فرق نداره تازه این جاریشه اون دفعه به عموش یه چیزی گفت عموش آب شد رفت البته تقصیر خودشونه خط قرمزاشونو رد میکنن شوهره منم تحمل نداره