جاریم با من رابطش گرم نیست قبلا هم پشت سرم خیلی حرفا زده و...هر روز به شوهرم زنگ میزنه و پسرش ۳ سالشه میگه با عمو حرف بزن و...یا به پسرش یاد میده ک برا شوهرم تو تل گرام ویس میفرسته ک دلم تنگ شده و از این حرفا .میدونم اون بچست اما اینکه جاریم با اینکار میخواد چیو ثابت کنه اونم هر روز!رو نمیفهمم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همیشه ک بچه نمیمونه.اونم بزرگ میشه و تا حدود زیادی اون جذابیتی رو ک داره از دست میده بزار زنگ بزنه ویس بده شما حساس نشو وقتی ویس میده شماهم ب زبون بچگونه بگو زن عمو قربونت بشه ک انقد عمو و منو دوستداری با معرفت.بعد بفرس براش جاریت صداتو بشنوه سکته میزنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂یا با شوهرت ی جمله دو نفره بگید بفرستید 😅😅😅😅
اصلا درکتون نمیکنم، ما جاریا با برادر شوهرا خیلی راحتیم اگه من جای جاریت بودم غیر ممکنه دیگه اسمتونو ...
همون بهتر که نیستی چون شخصیتتو خرد میکرد زن و مردم براش فرق نداره تازه این جاریشه اون دفعه به عموش یه چیزی گفت عموش آب شد رفت البته تقصیر خودشونه خط قرمزاشونو رد میکنن شوهره منم تحمل نداره