2777
2789
روزه م امروز سوپ گذاشتم برای افطار

التماس دعا

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه

آب۲-۳ لیوانران مرغ۴ عددکره۳۰ گرمسس مایونز۲ قاشق غذا خوریذغال (متوسط)۳-۴ تکهپیاز۲ عددزعفران دم کرده۲ قاشق غذا خورینمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازمآب۲-۳ لیوانکره۳۰ گرمذغال (متوسط)۳-۴ تکه
کلمات کلیدی
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۴۰
دقیقه
زمان پخت ۸۰
دقیقه
۱
ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم.
۲
پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت می‌دهیم تا رو به طلایی شدن بره.
۳
مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال می‌دهیم.
۴
۲ قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین می‌رود پس جای نگرانی نیست.
۵
سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه.
۶
موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا قرمز شوند.
۷
یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال می‌دهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد.
۸
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست
👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉

نهار ساندویچ مرغ درست کردم...شام موندم چی بپزم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
جقد‌دیر

حالم خوب نبود امروزو ناهار درست نکردم به شوهرم گفتم یه چیزی بگیره واسش مشتری اومده دستش بنده گفت منتظرم بره و بیام هنوز داره میاد😖

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤