2777
2789
عنوان

عددبتا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 129 پست
لکه بینی ندارم.سرچ کردم علایمش تهوع و استفراق سدیده که ندارم بعد نوشته بتا تو بارداری پوچ طبیعیه پای ...

انشالله خیره با خبر خوش بیایی واسه منم دعوا کن فردا میرم از 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اولین روز اخرین پریودیت باید حساب کنی مثلا من ۱۹ ابان پریود شدم الان ۴ هفته و ۵ روزمه

نه بچه که ۱۲ روز مونده به پری میاد تو رحم لانه گزینی میکنه چرا از اون روز حساب کنیم

لکه بینی ندارم.سرچ کردم علایمش تهوع و استفراق سدیده که ندارم بعد نوشته بتا تو بارداری پوچ طبیعیه پای ...

اصلا نگران نباش به نظرم هیچ مشکلی نداری چون نه درد داری نه لک عدد بتا وقتی مهم میشه که این علامت هارو داشته باشی .تازه بالا هم رفته عدد بتات 

اصلا نگران نباش به نظرم هیچ مشکلی نداری چون نه درد داری نه لک عدد بتا وقتی میشه که این علامت هارو دا ...

ابجی ۱۶ ماه قبل پری شدم به مدت ۳ روز بنظرت الان چند هفته حساب کنم از نظر خودم ۳ هفته

[QUOTE=115623760]ابجی ۱۶ ماه قبل پری شدم به مدت ۳ روز بنظرت الان چند هفته حساب کنم از نظر خودم ۳ هفت ...

همون روزسر وقت پری میشم فقط یک روز خونریزی شدیده روز سوم تمام پاک میشم

نه بچه که ۱۲ روز مونده به پری میاد تو رحم لانه گزینی میکنه چرا از اون روز حساب کنیم

نه از لانه گزینی حساب نمیشه از روزی که تخمک ساخته شده سن تخمک رو در نظر میگیرن میشه همون اولین روز اخرین پریودت