2777
2789
عنوان

عددبتا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 129 پست
سلام من روز ۲۸ پریود از بتا دادم ۳۸ بود ۴روز بعد تکرار کردم ۳۱۷ شد دوشنبه مجدد باید تکرار کنم.ممکنه ...

عزیزم بعید می‌دونم خارج رحمی باشه اما تکرار کن من چون سابقه پوچ هم داشتم دو از جون دو از جونت ممکنه اون باشه که بعید می‌دونم باز آزمایشات تکرار کن 

عزیزدلم کلا از زمانی ک عددبتا بارداری رو نشون بده باید چهل هشت ساعت بعدش دوبرابر بشه

من یک شنبه از خون دادم باز چهارشنبه از دادم ولی گفت شنبه دباره بیا بنظرت از یک شنبه تا ۴ شنبه چند ساعت گذشته ۴۸ ساعت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من روز ۲۸ پریود از بتا دادم ۳۸ بود ۴روز بعد تکرار کردم ۳۱۷ شد دوشنبه مجدد باید تکرار کنم.ممکنه ...

خوب بوده از شما از من که ۴ روز بعد از دادم هنوز همون ۳۵ بود تکون نخورده بود 

لکه بینی که صد در صد هست و درد هم داری و عدد بتا به سن بارداری نمیخونه

لکه بینی ندارم.سرچ کردم علایمش تهوع و استفراق سدیده که ندارم بعد نوشته بتا تو بارداری پوچ طبیعیه پایین نیست.بیشتر شکم به خارج رحمی هست. بتام هر ۴۸ ساعت دوبرابر شده ولی مقدارش کمه نگرانم پنج شنبه ازمایش دادم مطب دکتر بسته بود شنبه میرم ببینم چی هست

ببین ابجی حساب من درسته یک هفته از پری میگذره خوب دوهفته هم لانه گزینی این حرفها الان دیگه رفتم تو ه ...

از اولین روز اخرین پریودیت باید حساب کنی مثلا من ۱۹ ابان پریود شدم الان ۴ هفته و ۵ روزمه

ببین ابجی حساب من درسته یک هفته از پری میگذره خوب دوهفته هم لانه گزینی این حرفها الان دیگه رفتم تو ه ...

عزیزم باید تاریخ اولین روز پریود اخیرتو بدونی اونو یادته تا بگمت چند هفته ای

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...