2777
2789
عنوان

عددبتا

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیگه بدتر چون سابقه خارج از رحم داری ممکن این هم خارج از رحم باشه میدونم خیلی برات سخته ولی چون من دوست دارم و نگرانتم حتماً حتماً � توصیه می‌کنم روی این بارداری تعصب نداشته باش مطمئن باش دوباره باردار میشی من انقدر تعصب داشتم دست دست کردم

انواع اقسام بارداری خارج از رحم داری اون موقعی که خونریزی میوفته یعنی اینکه جنین بزرگ شده برای همین هم جواب آزمایش تست مثبت شد الانم کاملا مثبت به نظرم رفتی دکتر حتما بگو سابقه خارج از رحم داشتی شاید دوباره تو همون لوله گیر کرده

شنبه گفت تکرار کن خیلی استرس دارم اصلا ساعت روز نمیگذره از سرم 

استرس نداشته باشیم اتفاقی که می‌افتد که مطمئن باش دوباره باردار میشی و کاملاً یادت میره فقط نذار اوضاع خراب بشه و بهشت اصلاً اصلاً دل نبند �شاالله که عدد بتا بالا بره و خبر خوشحال‌کننده بدی

بذار یکم از نی سایت بهت  یاد بدم اگه میخوای یکی دوباره به تاپیکت سر بزنه حتماً لایکش کن یا ریپلای کن چون اینجوری تاپیک بین تاپیک های دیگه کم میشه تو نه منو لایک کردین نه ریپلای ولی چون قضیه برام جدی بود از تاپیک بیرون نرفتم حتماً وقتی می خوای جواب یه نفر رو بدی زیپلای شکن

من خیلی وقته پست هاتونو دنبال میکنم الانم به هزار بدبختی اومدم خدا کنه باز بتونم بیام بهتون اس بدم

پست های من و دنبال می کنی ؟یا کلاً نی نی سایت رو ؟اصلاً کار کردن با نی نی سایت سخت نیست یه مدت که بیایی عادت می کنی و یاد میگیری اینجا کلی تاپیک فان هم میزارن تو تاپیک بچه ها شرکت کن و براشون نظر بزار اینجوری یکم فکرت منحرف میشه وزیاد گیرنده به این قضیه