2777
2789
عنوان

عددبتا

540 بازدید | 129 پست

سلام خسته نباشین من ۶ روز از پری میگذره از بتا دادم۳۵ شد الان ۴ روز گذشته باز از دادم بازم بتا هنوز ۳۵کسی میدونه چرا

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
0
0%
۴
0
0%
۵
1
50%
۶
1
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بعد۴۸ ساعت بتا ۲برابر بشه

به دکترت نشون بده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نه دردی ندارم به دکتر هم گفتم خونریزی هم ندارم بی بی هر روز میزارم دوتا میشه ولی پرنگ نمیشه

عزیز  من هم سابقاً بارداری خارج از رحم و تجربه کردم که دقیقاً همین علائم را داشتم ولی دکتر بیشعورم انقدر دست کرد که کارم به عمل کشید شما حتما برو پیش یک دکتر خوب که با تزریق یک آمپول بارداری تو خاتمه بده چون اصلاً بارداری خوبی نیست البته ممکن هم هست که باردار نباشی و فقط کیست داشته باشی این دیگه به تشخیص دکتر طه برای همین میگم برو دکتر خوب الان که گفتی انگار برگشتم به دو سال پیش که دقیقا عدد بتام ۳۵ بود و به سختی بالا می رفت آخر سرم بادردشدید کارم به بیمارستان کشید بعضی از این دکترا خیلی سرسری می‌گیرند شما در اقدام بودید؟

حالت تهوه هم ندارم شنبه گفته بیا تکرار کن دکتر گفت بعضی ها خیلی دیر بتا شون بالا میره از بی بی هم مع ...

آره به تا دیر میره بالا ولی نه دیگه به این شدت این نشانه خوبی نیست من هم مثل تو اومدم نی نی سایت و تاپیک کردم به جای اینکه به من بگن نشانه خوبی نیست همه گفتند شاید لقاح دیر صورت گرفته باشه و آخر سر هم یک لوله را از دست دادم تا دیر نشده دست به کار شو