2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته  اما خدا هم به انسان قدرت عقل و اختیار عطا کرده  عاقلانه بره جلو

افرین صد هزار اف ین برو جلو سر جات نمون ببرش مشاوره حانواده.حق طلاق باهات بد بود طلاق بگیر پول میخوای چکار .پول دست من و تو یا خداااا برا این میگم امیدت ب خدا باشه حق طلاق توی دستت ۱۴ سکه مهریه ات امید اتم ب خداست.شک نکن ب همه چیز شک کن ج ب رحمت خدا.

شما شیطون نشو سوره طلاق بخون همون ایه اواش تا بفهمی امید ب خدا یعنی چیی.

من کاملا حرفای شمارو درک کردم اقا حسن😂. ولی مدرکی نمیشه که سنگ ب گل تبدیل بشه ـ منم دوس دارم بره سرزندگیش من خودم متاهلم و همه جوانبو میبینم و میدونم یه زنه مطلقه چه سختیایی باید بکشه منم شیطون نشدم و حالیمه این چیزا ولی بنطرمن فایده نداره

من کاملا حرفای شمارو درک کردم اقا حسن😂. ولی مدرکی نمیشه که سنگ ب گل تبدیل بشه ـ منم دوس دارم بره سر ...

داره ب امید خدا داره.مم بیشتر از ده ها نفر میشناسم رفتند تا پای طلاق برگشتند و بهترین زندگی دارند .اما یک نفر نمیشناسم ک امیدش ب خدا بوده باشه ضرر کرده باشه تو بلدی بگوو

افرین صد هزار اف ین برو جلو سر جات نمون ببرش مشاوره حانواده.حق طلاق باهات بد بود طلاق بگیر پول میخوا ...

اره اجی بشین خونه هی کتک بخور و فحش بخور 😒

پول میخای چیکار یارانه داری ب تنهایی نود تومن 😂

اشتباه محضه فرصت دوباره . اگه فرصت دوباره خوب بود الان شیطان نشسته بود تو بهشت .احمقانه است .فرصت دوبارع هم نه چهارباره اونم مردی با این وجنات نمیدونم والا