یه برجستگی بین سینه ها کمی بالاتر روی قفسه سینه ش هستش .بردیم سونو و عکس الان ام برای سی تی اسکن نوشتن .دعا کنید براش چیزی نباشه .من حاضرم همه دردهارو بکشم یه خراش روی تن مادرم نباشه .خیلی نگرانم.پدرم ام تازه از دست دادم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمُک
ان شاءالله که چیزی نیست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
عزیزم از شهدا کمک بگیر و ازشون بخواه برای مادر خوبت دعا کنن، به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو توسل کن و براشون خیرات کن، امضای این دوستمون هم در رابطه با همین شهداست که خیلیا ازشون حاجت گرفتن؛ امضاشون رو بخون @sayeh6859
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین