tahuora مدیر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 38 پست بچه ها امشب شوهرم ی جوری سر شام حرف میزد ، میگفت اگر بریم قزوین چقدر خوب میشه اونجا خونه هاش قیمتاش بهترن و از این چیزا ، منم متوجه منظورش نشدم گفتم عههه چه عالیه هزینه های اونجا ،یعنی میخواد بگه بریم قزوین زندگی کنیم ؟باید اعتراف کنم من قزوین برو نیستم اما چطوری بگم به شوهرم بگم دنیا عین تصورات ما نیست 1398/09/21 | 02:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگي٢ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1132 ما تهرانیم ، انگار میخواست حرف بکشه ازم ، ببینه من راضی هستم یا نه ، منم اصلا متوجه نشدم قزوين هواش هم بهتره ترافيك كم تره لجبازي رو بذار كنار اين قدر عمر كوتاه هستش كه اصن ارزش نداره همين كه كنار هم باشين كافيه
mahsaaaaaaaaaaaaaahh عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 673 قزوین سابقه درخشانی نداره یکم بترسونش رفتید سالم برنمیگردید😂😁 قشنگ معلومه ضربه خوردیا
زندگي٢ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1132 نه میگفت خونه های قزوین خیلی اجاره های پایینی داره رأست ميگه فاميلاي ما اون جا هستن غذا و ميوه و همه چي اون جا ارزون تره اون جا كار فراوونه
tahuora مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 کیو دارین اونجا خانواده شوهرم اونجاست ، خواهرشم خونه خرید ، حتی برای همین خونه خریدن پس انداز کردیم و عروسی نگرفتیم دنیا عین تصورات ما نیست
آرامش۰۷ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6784 خانواده شوهرم اونجاست ، خواهرشم خونه خرید ، حتی برای همین خونه خریدن پس انداز کردیم و عروسی نگرفتیم خب اگه پیسرفت میکنین برید میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
دختره_بهار عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2370 نه من رشتي هستم فاميلامون قزوينن /تو قزوين خيلي از وسائل ارزون تره عهههه... خب قزوین چرا دوس نداری بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
tahuora مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 برو از خودش بپرس منظورشو بعدم بگو من اونجا نمیام با شوهرت رودرواسی داری مگه نه سرشام گفت ، بعدش الان داشتم فکر میکردم ، گفتم حتما منظوری داشته ، فردا حتما ازش میپرسم دنیا عین تصورات ما نیست
دختره_بهار عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2370 نه میگفت خونه های قزوین خیلی اجاره های پایینی داره خب چرا دوس نداری بری بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
tahuora مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 قزوين هواش هم بهتره ترافيك كم تره لجبازي رو بذار كنار اين قدر عمر كوتاه هستش كه اصن ارزش نداره همين ... نه ادم لجبازی نیستم ، اما نمیدونم چی شده همچین تصمیمی گرفته ، شاید میخواد اونجا خونه بخره دنیا عین تصورات ما نیست
_parva عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 434 قشنگ معلومه ضربه خوردیا من که نرفتم اونهایی که رفتن تعریفشوکردن توام قشنگ معلومه قزوینی هستی
زندگي٢ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1132 نه ادم لجبازی نیستم ، اما نمیدونم چی شده همچین تصمیمی گرفته ، شاید میخواد اونجا خونه بخره اره به خدا اون جا خيلي بهتر از تهرانه بعد مردماي قزوين هم ادماي خوبي هستن البته من خودم كوردم
tahuora مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 خب چرا دوس نداری بری خب منم تا سال دیگه وکیل میشم ، فکر میکنم تو تهران پرونده بیشتری داریم تا قزوین دنیا عین تصورات ما نیست
دختره_بهار عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 2370 خب منم تا سال دیگه وکیل میشم ، فکر میکنم تو تهران پرونده بیشتری داریم تا قزوین اره اینم هست. ولی خب یه تصمیم درست بگیرین ببین کدوم شهر مناسبه.. اصن شاید منظور شوهرت این نبوده بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
tahuora مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 3983 خب برید پرند اونجاهم خیلی ارزونه ب تهرانم نزدیک تره فکر میکنم میخواد به خانوادش نزدیک باشه و اینکه پسر بزرگم هست ، احساس میکنم حس مسئولیت گرفته دنیا عین تصورات ما نیست