2777
2789
عنوان

شوهرم

533 بازدید | 38 پست

بچه ها امشب شوهرم ی جوری سر شام حرف میزد ، میگفت اگر بریم قزوین چقدر خوب میشه اونجا خونه هاش قیمتاش بهترن و از این چیزا ، منم متوجه منظورش نشدم گفتم عههه چه عالیه هزینه های اونجا ،یعنی میخواد بگه بریم قزوین زندگی کنیم ؟

باید اعتراف کنم من قزوین برو نیستم اما چطوری بگم به شوهرم بگم 

دنیا عین تصورات ما نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣شوهرا که چیزی حالیشون نیس حرف حرف خودشونه

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

من شوهرم تا بندعباسم بره باهاش میرم و صدامم در نمیاد ۳ سال عروسی کردم تو انزلی و رشت و تهران زندگی کردم منتظرم امسال بهونه بیاره بریم یه جا دیگه 🤣🤣البته دیگه دونفر نیستیم میشیم سه تا اسیر 

همینجوری ک بما گفتی

ولی مردا اصولا وقتی راجع به همچین چیزایی حرف میزنن یعنی تا 70 درصد راه رو هم رفتن و تصمیمشون جدیه ما هم چه غر بزنیم چه گریه کنیم عین بچه ای که مقابل عروسک فروشی گریه میکنه و پا میکوبه کشون کشون میبرنمون 😑

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥