2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 38 پست
ما تهرانیم ، انگار میخواست حرف بکشه ازم ، ببینه من راضی هستم یا نه ، منم اصلا متوجه نشدم 

قزوين هواش هم بهتره ترافيك كم تره لجبازي رو بذار كنار اين قدر عمر كوتاه هستش كه اصن ارزش نداره همين كه كنار هم باشين كافيه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرم اونجاست ، خواهرشم خونه خرید ، حتی برای همین خونه خریدن پس انداز کردیم و عروسی نگرفتیم

خب اگه پیسرفت میکنین برید

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
برو از خودش بپرس منظورشو بعدم بگو من اونجا نمیام با شوهرت رودرواسی داری مگه 

نه سرشام گفت ، بعدش الان داشتم فکر میکردم ، گفتم حتما منظوری داشته ، فردا حتما ازش میپرسم 

دنیا عین تصورات ما نیست 
قزوين هواش هم بهتره ترافيك كم تره لجبازي رو بذار كنار اين قدر عمر كوتاه هستش كه اصن ارزش نداره همين ...

نه ادم لجبازی نیستم ، اما نمیدونم چی شده همچین تصمیمی گرفته ، شاید میخواد اونجا خونه بخره

دنیا عین تصورات ما نیست 
نه ادم لجبازی نیستم ، اما نمیدونم چی شده همچین تصمیمی گرفته ، شاید میخواد اونجا خونه بخره

اره به خدا اون جا خيلي بهتر از تهرانه بعد مردماي قزوين هم ادماي خوبي هستن البته من خودم كوردم 

خب منم تا سال دیگه وکیل میشم ، فکر میکنم تو تهران پرونده بیشتری داریم تا قزوین 

اره اینم هست. ولی خب یه تصمیم درست بگیرین ببین کدوم شهر مناسبه.. اصن شاید منظور شوهرت این نبوده

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
خب برید پرند اونجاهم خیلی ارزونه ب تهرانم نزدیک تره

فکر میکنم میخواد به خانوادش نزدیک باشه و اینکه پسر بزرگم هست ، احساس میکنم حس مسئولیت گرفته 

دنیا عین تصورات ما نیست