2777
2789
عنوان

مثلا که چی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محیط مجازی هر کسی آزاده طبق سلیقش چیزی که دوست داره بذاره خوشت نمیاد می تونی فالوشون نکنی

به هیچ وجه فالو نمیکنمم متاسفانه وارد اینستا که میشی کلا پر این چیزا ربطی هم به فالو نداره 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم خودم هر سال جشن میگیرم با یه کیک و کادو کوچبک ولی هیچوقت عکسشو نمیزارم چه دلیلی داره شاید یه متن ...

درستشم همینه عزیزم،منم چندسال اول ازدواجم اینکارومیکردم ولی الان دیگه تولدهاومناسبتمون زیادشده دیگه این یکیوقلم گرفتم  

والا اونوقت تا بحث نذری پیش نیاد که غنی وفقیر پای سفره امام حسین می شینن هی میگن پولشو بدید به مستح ...

جالبیش اینجاس اینایی که انقدر خرج اضافه و الکی دارن خدا از همه هم بیشتر هواشونو داره مثلا اون بنده خدایی که شاید گیر یه خورده پول باشه فقط برای اینکه بره سر زندگیش سال ها باید بدوعه ولی اینا مفت پول در میارن و خوش زندگی میکنن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
محیط مجازی هر کسی آزاده طبق سلیقش چیزی که دوست داره بذاره خوشت نمیاد می تونی فالوشون نکنی

فالو نمیکنیم.رو صفحه سرچ هستند همین جوری☺

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
خب اون دیگه خرج اضافه هست و چشم هم چشمی 

بله متاسفانه.امان از این چشم و هم چشمی که پدر ما ایرانیا رو دراورده  

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
هر کسی با یه چیزی حاله دلش خوبه و خوشحاله . اگه اونا با مراسم و کلیپ خوشحالن که خدا این شادی رو ازشو ...

بنظرم همین فضای مجازی و چشم رو هم چشمی مردمو کرده افسرده دختری که نمیتونه در حد شاخای اینستا جهیزیه بگیره و حسرت میخوره میشه یه ادم افسرده پسری که نمیتونه ماشین مدل بالا سوار شه وقتی بقیه رو میبینع میشه یه ادم افسردده و هزارااان چیزدیگه

جالبیش اینجاس اینایی که انقدر خرج اضافه و الکی دارن خدا از همه هم بیشتر هواشونو داره مثلا اون بنده خ ...

عزیزم درسته که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته ولی یکم فکر و نبوغ و ... تو بعضیاشون هست  یه نکته ی خیلی مهم هم اینه که همه ی زندگیشون کف اینستاست و حریم خصوصی ندارن اولا . دوما هیچ ابایی ندارن از ابرو ریزی و پخش شدن عکسهاشون . مطمینا نه من نه شما و نه خیلیای دیگه با این موضوع کنار نمی ایم وگرنه شغل راحت و پر درامدیه 

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...