تو اینستا داشتم چرخ میزدم دیدم یکی کلیپ سومین سالگرد عروسی گرفته یکی چهارمین سالگرد یکی دومین خب که چی مثلا؟؟؟؟بری وایسی هی از بالا کوه و تپه ازت فیلم بگیرن اخه چه دلیلی داره بابا یه بار عروس شدی تموم شد رفت دیگه چه کاریه خب مردم پول ندارن پول فیلم بردار مراسمشونو بدن اینا تا ۱۰ سال میرن کلیپ درست میکنن نظرشما چیه درسته این کار؟؟؟کاش اینستاقطع بشه همش شده پز دادن مطمعنمممم اگه اینستا نبود همینا حتی یه کیکم نمیگرفتن برای سالگردشون
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
والا اونوقت تا بحث نذری پیش نیاد که غنی وفقیر پای سفره امام حسین می شینن هی میگن پولشو بدید به مستح ...
جالبیش اینجاس اینایی که انقدر خرج اضافه و الکی دارن خدا از همه هم بیشتر هواشونو داره مثلا اون بنده خدایی که شاید گیر یه خورده پول باشه فقط برای اینکه بره سر زندگیش سال ها باید بدوعه ولی اینا مفت پول در میارن و خوش زندگی میکنن
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هر کسی با یه چیزی حاله دلش خوبه و خوشحاله . اگه اونا با مراسم و کلیپ خوشحالن که خدا این شادی رو ازشو ...
بنظرم همین فضای مجازی و چشم رو هم چشمی مردمو کرده افسرده دختری که نمیتونه در حد شاخای اینستا جهیزیه بگیره و حسرت میخوره میشه یه ادم افسرده پسری که نمیتونه ماشین مدل بالا سوار شه وقتی بقیه رو میبینع میشه یه ادم افسردده و هزارااان چیزدیگه
جالبیش اینجاس اینایی که انقدر خرج اضافه و الکی دارن خدا از همه هم بیشتر هواشونو داره مثلا اون بنده خ ...
عزیزم درسته که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته ولی یکم فکر و نبوغ و ... تو بعضیاشون هست یه نکته ی خیلی مهم هم اینه که همه ی زندگیشون کف اینستاست و حریم خصوصی ندارن اولا . دوما هیچ ابایی ندارن از ابرو ریزی و پخش شدن عکسهاشون . مطمینا نه من نه شما و نه خیلیای دیگه با این موضوع کنار نمی ایم وگرنه شغل راحت و پر درامدیه
بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...