تو اینستا داشتم چرخ میزدم دیدم یکی کلیپ سومین سالگرد عروسی گرفته یکی چهارمین سالگرد یکی دومین خب که چی مثلا؟؟؟؟بری وایسی هی از بالا کوه و تپه ازت فیلم بگیرن اخه چه دلیلی داره بابا یه بار عروس شدی تموم شد رفت دیگه چه کاریه خب مردم پول ندارن پول فیلم بردار مراسمشونو بدن اینا تا ۱۰ سال میرن کلیپ درست میکنن نظرشما چیه درسته این کار؟؟؟کاش اینستاقطع بشه همش شده پز دادن مطمعنمممم اگه اینستا نبود همینا حتی یه کیکم نمیگرفتن برای سالگردشون
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عزیزم من نزدیک سیزده ساله ازدواج کردم هر سال هم جشن دونفر میگیریم چه اشکال داره اما نه دیکه از بالای کوه بیاییم پایین و غیره به جای این براشون ارزوی خوشبختی بیشتر بکن تا انرژی مثبت ش به خود برگرده 😘
عزیزم همه مثل هم نیستن خب یکی خوشش میاد یکی نمیاد، بعدشم اگر ادمی شکرگزار باشه و روحش سالم باشه و آسیب روحی تو زندگیش ندیده باشه هزارتا کلیپ لاکچری هم حالشو بد نمیکنه ، حال بد ما بخاطر تداعی اتفاق ها و زخمای زندگیمون با کلیپه
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم من نزدیک سیزده ساله ازدواج کردم هر سال هم جشن دونفر میگیریم چه اشکال داره اما نه دیکه از بالای ...
منم خودم هر سال جشن میگیرم با یه کیک و کادو کوچبک ولی هیچوقت عکسشو نمیزارم چه دلیلی داره شاید یه متن عاشقانه یا یه عکس از روز عروسیم بزارم و یاد آوری کنم خاطره هامو ولی پزنمیدم چون خیلیا حسرت میخورن
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هر کسی با یه چیزی حاله دلش خوبه و خوشحاله . اگه اونا با مراسم و کلیپ خوشحالن که خدا این شادی رو ازشون نگیره . اگرم صرفا بابت پز دادنه که با خودنمایی و پز دادن خوشحالن که بازم خدا این شادی رو ازشون نگیره . خوبه همه خوشحال باشن چیه همه شدیم یه ملته افسرده
بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...