2777
2789

سلام من هفته پنج هستم و تعدادی فیبروم دارم که اینترامول و ساب سروزال هستن امروز خونریزی داشتم میخواستم ببینم آیا سقط میشه ؟ کسی تجربه ای دارا ؟ خیلی استرس دارم ... ممنون میشم کمکم کنید 

بستگی به سایز فیبروم داره.اگه کوچیک باشه اونم الان که اوایل بارداریه نباید مشکلی ایجاد کنه اما برای احتیاط سریع برو دکتر

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سانت بود بچه‌ات سر وقت به دنیا اومد

اول ۱۴ میلی 

تا هفته ۱۷ ۳۰ میلی 

دیگه سونو نرفتم‌تا الان 

الان هم هفته ۳۲ هستم‌هنوز زایمان نکردم

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
بستگی به سایز فیبروم داره.اگه کوچیک باشه اونم الان که اوایل بارداریه نباید مشکلی ایجاد کنه اما برای ...

فردا که پنجشنبه اس تا شنبه باید صبر کنم پروستوژن شیافش زدم بببینم چی میشه ... بعد کلی سختی باردار شدم 😞

خونریزی تون در چه حد بود ؟ الان نی نی دارید ؟

لکه بینی بود 

ولی دو بار زیاد بود از لکه بینی گذشت 

بله هفته ۳۲ هستم 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

علت تشكيل فيبروم رو هم بگم براي پيشگيري بقيه : حمام رفتن و طهارت گرفتن در زمان عادت، مصرف مرغ و مواد غذايي با طبع سرد مثل ماكاروني ،سيب زميني، سويا، گوشت گاو و گوساله، ذرت ، روغن هاي آفتابگردان و ذرت و كلزا، قند و شكر، نگهدارنده هاي صنايع غذايي، كيك و بيسكوئيت، و مهمترين علتش مصرف گوشت در دوران عادت و نفاس هست. 

فردا که پنجشنبه اس تا شنبه باید صبر کنم پروستوژن شیافش زدم بببینم چی میشه ... بعد کلی سختی باردار شد ...

خونریزی داری یا لکه بینی؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.