2777
2789
عنوان

جهیزیه

389 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

کمک کنین برای جهیزیه چه چیزایی رو اول بخرم؟

اگه سرویس پلاستیک بخرم تو جعبه اش باشه خراب میشه؟

برقی هامو بردارم چی؟

از کارکرد مارک پاناسونیک و پارس خزر اطلاعی دارید؟

پارس خزر دارم عالی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برقی بخر و و واجبات و چیزهایی که تو چشم هست

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

سلام من وسیله برقی هامو خریدم فرشامم خریدم  قابلمه و ظرف ظروفم خریدم بخر ک داره گرون میشه عروسیت کِی؟

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بزن تو نت لیست کامل جهیزیه میاد همه رو کپی کن بعد فقط اونایی که فک میکنی لازمه بخر، سرویس کامل پلاستیک هم نخر چون خیلی چیزاش بیخوده اگه مدت طولانی مثلا یکی دو سال تو کارتن بمونه خراب میشن بستگی به جنسشون داره، وسیله برقی هم همه رو یه مارک نخر کار خیلی اشتباهیه چون همه مارکا فقط بعضی چیزاشون خوبه پرس و جو کن از لوازم برقیا بهت میگن چیو از چه مارکی بخر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز