2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 58 پست
پلاستیک ک خراب نمیشه...عروسی کِی هست؟کلا هیچ چیزی خراب نمیشه..فقط برقیهای بزرگ از زمان خرید گارانتیش ...

نبابا من خریدم فروشنده گف یشب قبل عروسیت بیار تاریخشو بزنم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

پلاستیک هم کامل نخر...آبکش لگن ک من استیل خریدم ی سرویسم ظرفای در دار استیل خریدم...چندتا ابکش و لگن و ظرف در دار کوچیک پلاستیکی خریدم..با وسیله های حموم دستشویی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پلاستیک ک خراب نمیشه...عروسی کِی هست؟کلا هیچ چیزی خراب نمیشه..فقط برقیهای بزرگ از زمان خرید گارانتیش ...

نمیدونم شاید سال دیگه شاید دوسال دیگه

منتها قیمتا دارن سرسام آور میشن میخام بخرم

نری چیزای بی مصرف بگیریاا

هم ب خانواده ت فشار میاد تو این گرونی

هم جاتوتنگ‌میکنه

وسیله برقی ببین تو خونه خودتون چیا بیشتر مصرف میشه همونارو بخر پلاستیک  هم سرویس نخر چیزای بدرد بخور بخر

کم بخر ولی با کیفیت و مفید

سرویس غذا خوری و پذیرایی هم ب تعداد افرادی ک مثلا قراره مهمونی بدی حالا یاخانواده خودت یا شوهرت

نمیدونم شاید سال دیگه شاید دوسال دیگه منتها قیمتا دارن سرسام آور میشن میخام بخرم

اووووه حالا مشخص نیست هرسال چیزای مختلف میاد تا اونموقعم ادم نمیدونه ارزون میشه گرون میشه...ریسکه کلا من باشم ک نمیخرم از الان

نمیدونم شاید سال دیگه شاید دوسال دیگه منتها قیمتا دارن سرسام آور میشن میخام بخرم

بخر منم خریدم راحت شدم وسایل چوبم موند با اشپز خونه پلاستیکیاش

اووووه حالا مشخص نیست هرسال چیزای مختلف میاد تا اونموقعم ادم نمیدونه ارزون میشه گرون میشه...ریسکه کل ...

فکر میکنی 

من رفتم فرشامو خریدم یه چیز معمولی عکسش هس تاپیکم

جفتش شد6تومن 9متری اشکم درومد حالا دلخواهمم نبود

تو دیجی کالا نظراتو خوندم پارس خزر همه چیش خوبه فقط آبمیوه گیری پاناسونیک بهترتره بنظرتون اشکالی ...

بنظر من که نه

من غذا ساز فیلیپس ورداشتم جاروبرقیمم اتو تفال خریدم اگر ظرفشویی بخرن دوو میخرم یاالجی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز