2777
2789
عنوان

کی فال قهوه بلده؟ فال منو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سیلیو میبینم ته فنجونت تو این سیل اسم یه شخصی نوشته شده مثل اسامی یه امامی مثل حسین یا حسن نمیدونم ولی اسمش از اسمای اماماست نشون میده این شخص تو گذشته یه کاری یا چیزی کرده که مثل سیل بوده برات واینکه اون مشکل میخواسته بهت آسیب زیادی بزنه ولی نمیدونم یا خودت آدم خوبی هستی که باعث شده فقط خیلی قسمت کوچیکی از اون سیل بهت آسیب بزنه این شخص مطلعه یا از روی خواسته میخواسته بهت آسیب بزنه و الان خوب میدونه تو چه وضعی هستی به نظرم چون تو فرد خوبی هستی خدا نمیزاره چیزی یا کسی بهت تسیب بزنه فال اینو میگه بهتره از اون فرد دور بشی تا زندگیتو به فنا نکشیده ببین لبه فنجون و دسته فنجون زیاد مشخص نیست ولی معلومه که با دور شدن از این فرد اون سیل عظیم به یه رودخونه کوچیک وآروم تبدیل میشه

یه سیلیو میبینم ته فنجونت تو این سیل اسم یه شخصی نوشته شده مثل اسامی یه امامی مثل حسین یا حسن نمیدون ...

ممنون گلم اما من تا حالا با حسین یا حسن برخوردی نداشتم ک بخوان باعث خرابی شن

اره یه مشکل مث سیل برام بوجود اومد ک تقریبا توش غرق شدم😣😣اما من بازم امیدم بخداست

ممنون گلم اما من تا حالا با حسین یا حسن برخوردی نداشتم ک بخوان باعث خرابی شن اره یه مشکل مث سیل برا ...

نه اسمی از اماما یا افرادی که مذهبی چون اسمشو داخل مشکلاتت افتاده بود امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل شه

نه اسمی از اماما یا افرادی که مذهبی چون اسمشو داخل مشکلاتت افتاده بود امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل ش ...

ممنون عزیزه دلم 

توروخدا ببخش انقد سوال پرسیدم

میشه اینم ج بدی من نیتم این بود ایا برمیگرده؟

دوسم داره؟

ازکاری ک کرده پشیمونه یانه؟

گلم میشه این فالو برام تفسیر کنی ممنون ب نیت اینکه ایا دوسم داره؟ از کاری ک کرد پشیمونه یانه؟ بر ...

عزیزم من اونا رو از خودم گفتم برا شوخی ......وگرنه بخدا بلد نیستم ببخشید

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
خواهش میکنم گلم فدای سرت 😘😘

پیچ یه خانوم ارمنی رو داشتم پیش اون فال قهوه گرفتم خیلی با حال میگفت

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
اگ پیجشو داری بده ب منم😕😑

ghahveh_bin 

بگو از طرف نگین هستم که برات اشانتیونم در نظر بگیره