2777
2789
چه فرقی داره 😊😁😁 

فرق اسامی مشترک اینه که عرف جامعه باید درنظر بگیری که بچه مسخره نکنن متاسفانه فرهنگ ماهنوز مشکل داره

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
این ترکه ک😦 عزیزم تو ترکیه شاید اسم پسره ولی تو ایران ماهور اسم دختره ورو پسر بذاری باعث تمسخرش م ...

🙄🙄 یادمه یه استاد داشتیم اسمش ایمان بود 

ما هم خندیدیم گفتیم آخه اسم ایمان پسرونس 

گفت بابام دختر نداشته اسمم رو گذاشته ایمان 🙁😢

خوشم میاد حالا بزار بقیه هر فکری میخان بکنن 😁😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فرق اسامی مشترک اینه که عرف جامعه باید درنظر بگیری که بچه مسخره نکنن متاسفانه فرهنگ ماهنوز مشکل داره

اصلن من دلم میخاد بزارم ماهور😂😂😂😂😂

تو بگو شوهرت کجا بود که پسر داری 😆😆

اصلن من دلم میخاد بزارم ماهور😂😂😂😂😂 تو بگو شوهرت کجا بود که پسر داری 😆😆

انشاالله بزودی عروس میشی خوشبخت میشی و یک پسر خوشکل گیرت میاد به امیدخدا عزیزم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
🙄🙄 یادمه یه استاد داشتیم اسمش ایمان بود  ما هم خندیدیم گفتیم آخه اسم ایمان پسرونس  گفت ...

😂😂دمش گرم

ولی بچه غرورش میشکنه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

سورین

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
خو میبرم ترکیه 😂😂ب دور از ایرانیا باشه

ی شوهر ترکیه ای بگیر😜

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
هاکان

خیلی رفتی سمت ترکیه