2777
2789
🤔پس تو فیلمای ترکیه ای نکنه پسر دختر نمان😆😆

عزیزم ماهور اسم دختره از هرکی دوست داری بپرس

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیان.رادین.بهراد

من میخوام بذارم کیان😍

البته هنوز حامله نیستم😐

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
واقعاا ... مث رها نیس ک هم واسه دختر باشه هم واسه پسر؟

رها هم دختره بزاری روپسر قشنگ نیس باعث مسخره کردن توسط بچه های دیگه میشه تو اسم همیشه عرف جامعه باید درنظرگرفته بشه مثل اسم هما که اصلش پسره اما قرن هاست فقط رو دختر گذاشتن عزیزم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
انشاالله اگه خدا بهم پسر بده منم میزارم کیان.انشاالله شماهم زود کیانتو بغل میگیری عزیزم

مرسی😍😍😍😍

شماهم ب خواسته هاتون برسین

پس این چیه🙄

این ترکه ک😦

عزیزم تو ترکیه شاید اسم پسره ولی تو ایران ماهور اسم دختره

ورو پسر بذاری باعث تمسخرش میشه

چه فرقی داره 😊😁😁  

شما اسم پسرتو بذار ماهور