2777
2789
عنوان

دلخورم ازش

329 بازدید | 25 پست

سلام اگه تاپیک های قبلمو خونده باشید میدونید بابام و شوهرم باهم قهرن و همش هم تقصیره همسرمه(بی طرفانه میگم)

ولی خب من با خانواده همسرم زفت و امد میکنم

من از خالم ۱۰ کیلو بادوم خزیدم شد ۳۵۰تومن

چون اونا کرج هستن و من تهران ،بابام بادوم رو گذاشت پشت صندوق عقبش که بیاره برام تهران

بدبختی ماشین بابامو دزدیدن این  وسط هم هی شوهرم گقت به بابات بگو پول بادومو بده دیشب کلی به خانوادم فحش دادو...بابام امروز پول بادوم واسش ریخت

حالا شوهرم که بخاطر کارش میره چین کل خریدای خانوادش حتی خواهرزاده و دامادهاش میکنی(مفتی به عنوان سوغاتی)

دلم میخواد کار همسرمو تلافی کنم چیکار کنم؟خواهر زاده شوهرم میز وسط مبلم که واسه جهازم بوده شکونده زنگ بزنم خواهرشوهرم بگم پولشو یده؟؟؟؟تا شوهرم بفهمه کارش بد بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ نزن خودت.به خودش بگو پولشو از خواهرش بگیره.چطور پولو از پدرت گرفتی؟خودت پس انداز نداشتی بدی بهش بگی بابام داده؟بنده خدا پدرت.خیلی دلم سوخت به قران.اینا چه گناهی کردن ما بچه هاشونیم نمیدونم

توام ب بابات گفتي؟؟؟ واقعا كه اتفاقي بوده ك افتاده دوس دارم فحشت بدم

بابام شوهرمو میشتاسه میدونه خونمو بخاطر این قضیه تو شیشه میکنه میره اینور اونوز میگه؛رفته به مادرشوهرم گفته دروغ میگن ماشین دزدیدن که بادومارو ندن

استارتر قشنگ معلومه ازين ادماي حرص درار بي زبوني وقتي اون بي دليل خونه بابات نمياد تو واسه چي ميري ...

اخه اگه نرم نمیذاره دیگه خونه بابام‌برم،ولی قسم خوردم‌اگه زندگیم اتیش هم زده شه دیگه خونه مامانش نمیرم

بخدا هزار تومن هم ندارم

تو پول توجیبی چرا نمیگیری؟باید جیباشو خالی کنی تمرین کن پول بگیر نزار ...مثقال پول تو جیبش بمونه عوضی.به این مردای عوضی باید ضرر زد.تو مگه اشپزی نمیکنی؟تو مگه شریک جنسیش نیستی؟مگه بچه هاشو بزرگ نمیکنی؟غلط میکنه پول نمیده.هر روز پول بگیر یا لیست خرید سنگین بده بهش.بگو میخوام فلان دسرو برات درست کنم بزار دهنش اب بیوفته شده پولاشو بگیر نشد بزار همشو خرج کنه تا ببینم بازم بلبل میشه