2777
2789
عنوان

دلخورم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
اخه اگه نرم نمیذاره دیگه خونه بابام‌برم،ولی قسم خوردم‌اگه زندگیم اتیش هم زده شه دیگه خونه مامانش نمی ...

بابا ي دعوايي ي چيزي

كلا مظلومياااا

اون از زن باباي بي شعورت ك جوابشو نميدي اينم از شوهرت

بابا بخودت بيا

يه حاهايي از حقت دفاع كن اينجوري ك نميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم همینطوری تا ارنج دستش و عسل میکنه میزاره دهن فکو فامیلاش ولی جلوی فامیلای من شاخ بازی درمیاره بابامومسخره میکنه خونه مادرم ک میریم یخچالو کابینتارو میگرده و میخوره ولی اونامیان دوماهی یبار خونمون رفتنی چقد ناله نفرینشون میکنه 

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍
بخدا همه اذیتم میکنن

خب نزار واسه چي انقدر ساكتي

اولا كه ديگه ب زن بابات زنگ نزن كلا ادم حسابش نكن

بعدشم بشين با شوهرت حرف بزن برده ك نيورده

هركاري باهات كرد همون كارو باهاش بكن

لزومي نداره خريد كنه واسه اينو اون شده سوغاتيارو بريز دور ولي نزار بده

بعدشم هرماه بگو ي مبلغ معيني رو بريزه تو حسابت خب

شوهرمنم همینطوری تا ارنج دستش و عسل میکنه میزاره دهن فکو فامیلاش ولی جلوی فامیلای من شاخ بازی درمیار ...

ببخشید ولی خیلی بیجا میکنه درباره پدر و مادرت حرف میزنه.مال من یه کلمه حرف بزنه هرجای زندگیم باشم پرتش میکنم بیرون مرتیکه نفهمو.پدرو مادر تاج سرتونه گناه داره.یه عمر جوونیشونو برای ما دادن.عرق ریختن که ما هستیم.دورن ازمون ولی به عشقشون زنده ایم.از راه نرسیده کسی غلط میکنه به پدر مادرامون حرف بزنه.من چندوقت پیش با مادرشوهرم همو کشتیم چون بعد همه خدمات و خرجی که خانوادم کردن و خدارو شاهد میگیرم نه کادو عقد اونا بهم دادن نه کادو عروسی!!!!!با کلی ادعااااا!که بازاری فلانیم بهمانیم!یه لباس عروس به زور خودم گیر اوردم!طلا برام دوماد نخرید.ماشین عروسو مامانم جور کرد حتی!!!!بعد مادرشوهر .. بیشرف نفهمم موند چه ایرادی در بیاره.گیر داد به سیبی که داماد پرت میکنه!!!!اخه بیشرف مادر من ماشین عروس جور کرد ماشین خودشون داده بودن صاحب ماشین!خودشون ماشین نداشتن دخترشون راهی کنن تو به سیب گیر میدی بی خانواده!همدیگرو جر دادیم کلی.کل عقدم رفتم پرستاریش کردم ما دوتا بچه.اونا شیشتا!هیشکی حالشو نمیپرسید.عروسیم بچه هاشو دید هار شد.الانم کسی بخواد حرف پدرومادرم بزنه شانس بیاره بنزین نبرم اتیشش نزنم.شما هم نخورید.پدرو مادرو بزارید بالاسرتون بپرستین

چجوری میخوای تلافی کنی؟الان بهت میگم

برو لیزر کن بزار پولشو بده .حرف زد بگو برای تو میخوام صاف و صوف کنم

برو همیشه ارایشگاه خوشگل کن

به جوونیت برس

بخند

شاد باش

به موقع بخواب

برو ورزش کن اندامت سالم بمونه

به خانوادت ایراد شوهرتو نگو حرص نخورن

و تا میتونی خرجتوسنگین کن.من این کارارو نمیکردم فهمیدم اقا کسی تشکر نمیکنه بدتر میزنن تو سرم به قران صد برابر اوناییم ولی دیدم نه شعورشون خرابه هرچی به داماد کم گرفتیم کممون گرفتن منم خودم اولاشم ولی دارم انجام میدم