2777
2789
عنوان

معاینه در بارداری

107 بازدید | 10 پست

سلام.من هفته دیگه دکتر برام نوبت زده میرم توهفته۳۸،بعدم دکتر گفت میخوام معاینه ات کنم و گفت چون احتمال پارگی کیسه آب و خونریزی بعد از معاینه رو میدم بهتر که یه روز بیای که فرداشم مطب باشم.حالا چه کنم؟؟اول که هرهفته من رو بیخود میکشونه مطب دوم که به نظرتون معاینه رو ی هفته عقب بندازم...معاینه لازم هست ؟نیست؟

وای من چند روز پیش خونریزی داشتم،بعد که خونریزیم قطع شد رفتم دکتر معاینه کرد وایییی خیلی بد بود یه چوب بستنی رو میچرخوند تو بدنم. همش حس میکردم الان بلند شم خون میاد دوباره. ولی خداروشکر چیزی نشد. ولی در کل معاینه خیلی چیز مزخرفیه استرس آدمو میبره بالا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم اولین معاینه ام هفته ۳۸ یعنی هفته قبل بود. مجدد امروزم وقت معاینه دارم.

معمولا ماه آخر بارداری ویزیت ها هر هفته انجام میشه که ضربان قلب نی نی هم تند تند برسی بشه و به نظرم خوبه.

من هفته ۳۸ که معاینه سدم اصلا درد و خونریزی نداشتم و برام راحت بود ولی دیگه امروزو نمیدونم😓

به نظرم ویزیت رو برو اگه نخواستی معاینه بشی به دکترت بگو انجام نده ولی قلب نی نی و فشار خونت و اینا برسی بشه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
وای من چند روز پیش خونریزی داشتم،بعد که خونریزیم قطع شد رفتم دکتر معاینه کرد وایییی خیلی بد بود یه چ ...

چرا با چوب بستنی معاینه میکرده؟؟؟مگه با انگشت نیس؟🤔

نمیدونم والا این با چوب بستنی نگاه کرد. خیلی حس بدی بود

خب اره با چوب دردش بیشتره😞عجب دکتر چندشی بوده البته با عرض معذرت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز