2777
2789
عنوان

نامزد بدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست
میگم دارهههه 16ملیون داره تازه هم ماشین خریده

وااا چرا فک میکنید وقتی ۱۶ تومن داره یهو باید یه تومنش رو خرج الکی بکنه? ب نظرت ۱۶ تومن خیلیه? مگه نباید نامزدت یه پس اندازی چیزی داشته باشه بهرحال. حالا ک میدونی ۱۶ تومن داره هی براش خرج بتراشی.

همسر منم ۱۵۰ میلیون داره ولی فکرای دیگه برا این پول داره منم خرج بیخود رو دستش نمیذارم. کم کم هم جمع شده یه تومن یه تومن.

یکم زن زندگی باشید توروخدا تو این شرایط بد اقتصادی

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عصبانی میشم دیگه خوب حق دارم نامرد واسه همشون داره واسه من میگه نه وقتی میدونم داره کفری میشم

حالا ک خیلی اصرار داری و چشمت به همون پوله

بهش بگو من تا قبل از مراسم صبر میکنم ولی برای مراسم باید موهام کراتینه باشه

ولی ب رابطه ربط تداره  اسی  زتشم شم همینم  مثلا من خودم نمیزلرم زیاد خرح کنه   هی میگم جمع کن طلا بگیریم    برابعدنمون نیاز،میشه   من هی بفکر پس اندلزم    توهمـبجا کراتیته سرطان زا  طلا بگیر او ن پولو      ی اتووبکش برا مهمونی 

وااا چرا فک میکنید وقتی ۱۶ تومن داره یهو باید یه تومنش رو خرج الکی بکنه? ب نظرت ۱۶ تومن خیلیه? مگه ن ...

من همیشه درکش کردم همیشه خودشم میدونه ازونا نیستم بگم هی اینو بگیر اونو بگیر یا هی شام بریم بیرون لباس بگیر یا هرچیز دیگه باهمه درک کردنم اینکارارو می‌کنه دلخور میشم

آرامش
اون وقت شما نمیگید ایشون هم هیچکاری واستون نمیکنه؟ رابطه هم داشتید؟

میکنه  ولی منـ نمیزلرم  زیاددکنه     الان ما هرروز همو میبینیم   ولی نمیزلرم هرروز،برین رستوران   خودم گاهی اوقات غذا میبرم   میگم اگه قرارربلشه هرردز،بریم سرماه خیلی نیشه  میشه پس اندازش کرد داد طلا     ج گیری دادی ب رابطع! نه ادمی نیست بگه رابطه  مگر فرصتش پیش بیاد راحتی منو درنطر میگیرع   

ولی ب رابطه ربط تداره  اسی  زتشم شم همینم  مثلا من خودم نمیزلرم زیاد خرح کنه   ه ...

اره منم همینطور یا خودشم همینطوره تو جمع کردن ولی من که همش ازش درخواستی نکردم بگین ولخرجم

آرامش