2777
2789
عنوان

نامزد بدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست
من تو عقدم خجالت میکشم بگم برام ی مانتو بخر (خودش بگ ی چیزی)اونوقت تو یک تومن پول مو ازش خواستی خیلی ...

میگم دارهههه 16ملیون داره تازه هم ماشین خریده

آرامش

خب خودتو سبک نکن  ناراحت شو ولی ن زیاد

هرجند من نامزرم خودش بزور منو میبده خرید من هی بهوته میکنم ک نمیام  نمیخام  دوس تدارم تاوقتی زنش تشدم ازش پول بگیرم  حس خوبی تدارم   ب غرورم برمیهوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دلم نیاد مگه همیشه انقدر خرج میکنه من خیلی مراعاتشو میکنم یعنی بقیه کارا میتونه به من میرسه نمیش ...

اضافه نیستی عزیزم.  من خودمم گاهی خرج هایی که بعدا میگم چرا اینقدر هزینه کردم بابتش. ببخشید اگه زود قضاوت کردم. فکر کردم شوهرت نداره 

اگر واقعا شوهرت داره حق داری ناراحت بشی. 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
خب خودتو سبک نکن  ناراحت شو ولی ن زیاد هرجند من نامزرم خودش بزور منو میبده خرید من هی بهوته می ...

باهم هستید رابطه هم. دارید ایشون ازتون خواسته هایی داره؟

آرامش

خدایی یک و دویست خیلیه. چطور دلت میاد. 

بعدشم گیرم نامزدت داشته باشه, نمیشه ک یهو ۱۲۰۰ بده ب شما وقتی این همه خرج دیگم هست.

مگه میشه عروسی دوستش نره یا همکارش? یا تولد مامانش کادو نده?

چه حرف بی منطقی میزنی. خب صبر کن ماه دیکه کراتین کن

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
میگم دارهههه 16ملیون داره تازه هم ماشین خریده

بحث داشتن نیست     نامزد منم دتدونپرشکه  ولی روم نمیشه تا زنش نشدم ازش بگیرم  بااینوه هیلی باهم رفیقیم و دوست بددیم ولی بغرورم برمیخوره    خرجیمو بدع

خدایی یک و دویست خیلیه. چطور دلت میاد.  بعدشم گیرم نامزدت داشته باشه, نمیشه ک یهو ۱۲۰۰ بده ب ش ...

خب اینا درست وقتی من میدونم داره میتونه همه اینکارارو کنه فقط واسه منو.نمیخواد 

آرامش
خب حالا چرا عصبانی میشی من چمیدونستم داره حالا ک داره برو بشین جلوش زار بزن بگو نامزد بددد تو ی توم ...

خب عصبانی میشم دیگه خوب حق دارم نامرد واسه همشون داره واسه من میگه نه وقتی میدونم داره کفری میشم

آرامش