2777
2789
عنوان

نامزد بدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست
اره منم همینطور یا خودشم همینطوره تو جمع کردن ولی من که همش ازش درخواستی نکردم بگین ولخرجم

وقتی ندادگف نه ابراز ناراحتی کن ولی قهر نکن  همین   دیکه گیرنده بازبگو خودتو سبک کنی   مردا زیادخوششون نمیاد نشون بدن تو بحث مالی بگن ن  نداریم فلان   مثلا میگن واجب نی     شاید برااون پول برنامه ها داره  براهمین گفته فعلا واجب نی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا میگم اسی زیاد اسم پول جلو مردا نیار بدشون میاد فک کنن زنشون پولیه    باسیاست ازش بخا    مثلا بگو دوس داشتم برم خودمو برات خوشگل کنم    مثلا من ی مانتو میگیرم ک دوس داره  بار بعد ک میپوشمش میگم اینو بخاطر تو پوشیدم    یامثلاچندروز پیش از ی روسری خوشم اومد  گفتم بریم اونو بخریم  گرونم بود  چون گفتم بخریم  یحوری انراختمش ک اون بگیره😂

کلا میگم اسی زیاد اسم پول جلو مردا نیار بدشون میاد فک کنن زنشون پولیه    باسیاست ازش بخا & ...

درسته من یکم بی سیاستم خیلی زودم عصبی و ناراحت میشم

ولی من اسم پول زیاد نمیارم به خدا ولی هروقتم که بگم بعد جواب میده 

آرامش

مثلا بگو ی لباسی دیدم دوس داشتم جلوتو میپوشیدمش  خیلی خوش تیپم میکنه ولی گرون بود😔    بحااینکه بگی اونو برام بخر...

البته اسی مردا زیاد درک نمیکنن  مثلا مسخرشون میاد ۱ب مو    شاید هیلییی زنام ندن   چ برسه مرد     ادم وقتیم خودش مولی بدست میاره  یکم سختشه براجیزا ک وحب تی خرح کنه  بنطرم اگه نیگفتی ۱بده تیاز دارم بت میداد ولی کفتی کراتیه گفته ن

درسته من یکم بی سیاستم خیلی زودم عصبی و ناراحت میشم ولی من اسم پول زیاد نمیارم به خدا ولی هروقتم که ...

ن اصلا تشو    نزار فک کنه  مراقب پولاشی   هررازگاهیم هودت ی جیزایی بخرر   ببیته برات مهم نی پول.....

مثلا بگو ی لباسی دیدم دوس داشتم جلوتو میپوشیدمش  خیلی خوش تیپم میکنه ولی گرون بود😔   &nbs ...

نه اگه میگفتم نیاز دارم نمیداد هی سینجین میکرد واسه.چی.میخوای اخرم نمی داد

آرامش