2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
من فقط غذامو کم می کنم.. مثلا یک هفته صبحانمو حذف کردم از پا در اومدم..  قدم 161 وزنم 66

خب صبحانه خیلی مهمه و حذف کردنش واقعا درست نیست.نگفتی چند کالری میبندی

Have no fear..the dentist is here

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب صبحانه خیلی مهمه و حذف کردنش واقعا درست نیست.نگفتی چند کالری میبندی

عزیزم من اصلا تا حالا بر حسب کالری کاری انجام ندادم.. خودم غذامو کم و زیاد می کنم.. ولی می خواستم جدی برم تو کارش.. اما گمونم من تحرکم کمه چون غذای خاصی نمی خورم.. همونم کم میشه بدنم تحلیل میره

"BE WITH GOD...BE KING"
عزیزم من اصلا تا حالا بر حسب کالری کاری انجام ندادم.. خودم غذامو کم و زیاد می کنم.. ولی می خواستم جد ...

اره ورزش داشتن خیلی تاثیر داره روی تسریع وزن کم کردن چون متابولیسمتو بالا میبره.

ما کالری شماری میکنیم واسه لاغری.زیر۱۰۰۰کالری واقعا مضره اما بعضیا اگاهانه یا نااگاهانه کالریشونو زیر۱۰۰۰میبندن و همین باعث ضعف و استوپ وزنی و کلی مشکل میشه براشون.شاید شما هم زیاده روی میکنی توی کم کردن غذات

Have no fear..the dentist is here
اره ورزش داشتن خیلی تاثیر داره روی تسریع وزن کم کردن چون متابولیسمتو بالا میبره. ما کالری شماری میک ...

از نرم افزار کالری شمار استفاده می کنید؟ شایدم درست باشه من کالری کمی میرسونم به بدنم.. راهنماییم می کنی عزیزم؟ 

"BE WITH GOD...BE KING"
من فقط غذامو کم می کنم.. مثلا یک هفته صبحانمو حذف کردم از پا در اومدم..  قدم 161 وزنم 66

خاک میسر صبحانه رو چرا حذف میکنی دختر میخوای خودتو بکشی  

مرا عهدیست با جانان...
خدا نکنه عزیزم.. یعنی شما همه صبحانه می خورید؟ 😩

اره بابا صبحانه حتی تو سخت ترین رژیما هم حذف نمیشه

حالا هم ک چیزی نشده خب از فردا صبحانه بخور

تازه یچیز خوب دیگه هم بگم شنیدم صب ک پامیشی شکم خالی 1 لیوان اب گرم بخوری بعد 45 دقیقه صبحانه بخوری خیلی خوبه و باعث سلامت و لاغری میشهه

مرا عهدیست با جانان...
اره بابا صبحانه حتی تو سخت ترین رژیما هم حذف نمیشه حالا هم ک چیزی نشده خب از فردا صبحانه بخور تازه ...

ممنون عزیزم چشم می خورم.. من خیلیا رو دیدم صبحانه نمی خورن رو فرمن اما من تا نمی خورم کم میارم.. 

چه روش جالبی حتما امتحان می کنم.. ممنونم که گفتی

"BE WITH GOD...BE KING"
ممنون عزیزم چشم می خورم.. من خیلیا رو دیدم صبحانه نمی خورن رو فرمن اما من تا نمی خورم کم میارم..&nbs ...

قرربونت عزیزم موفق باشی اتفاقا میگن صبحانه خوردن نه تنها برای سلامتی ضروریه بلکه باعث لاغری میشه! چون باعث میشه سر ناهار دیگه کمتر غذا بخوری چون گشنه ت نیس. بعدشم ی لیوان چایی سبزم بخوری کالری شماری هم کنی ک دیگه نور علی نورررر

من خودم با این کالری شماری تو ی ماه 4 کیلو کم کردم حالا میخوام 5 کیلو دیگه هم کم کنم

مرا عهدیست با جانان...
قرربونت عزیزم موفق باشی اتفاقا میگن صبحانه خوردن نه تنها برای سلامتی ضروریه بلکه باعث لاغری میشه! چو ...

ممنونم دوست جون.. پس ضعفم واسه خاطر نخوردن صبحانه بوده؟ ویتامینامو از دست دادم؟ 

امیدوارم موفق باشی.. حتمااااا میتونی کم کنی

عزیز امشب چند جا سوال کردم کسی جوابمو نداد.. گلم تو میدونی خوردن شیر فشار رو بالا میبره یا میندازه؟ 

"BE WITH GOD...BE KING"